Σε σπίτι του τρόμου μετατράπηκε το πανάκριβο διαμέρισμα που νοίκιασαν δύο ξαδέρφες, αφού μέσα σε λιγότερο από ένα μήνα το κατέλαβαν μανιτάρια, με αποτέλεσμα να αναγκαστούν να μετακομίσουν ξανά.

Η 32χρονη Alissa Barton και η 24χρονη Lara Norbury μίσθωσαν ένα σπίτι στη Βρετανία για 1.500 ευρώ τον μήνα, πιστεύοντας ότι πέτυχαν λαχείο, αφού ήταν επιπλωμένο, με ξύλινα πατώματα και μεγάλους χώρους.

Όμως, μέσα σε μια εβδομάδα ανακάλυψαν μανιτάρια να φυτρώνουν κάτω από το πάτωμα και πίσω από την τηλεόραση. Αμέσως επικοινώνησαν με τον μεσίτη και σύμφωνα με τη New York Post, εκείνος ισχυρίστηκε πως μπορεί να οφείλονται στην υγρασία και είναι κάτι παροδικό.

Εντούτοις, οι γυναίκες ξεκίνησαν να καθαρίζουν, αλλά αντί να μειώνονται τα μανιτάρια, ξεκίνησαν να πολλαπλασιάζονται. Μέσα σε ένα μήνα είχαν καταλάβει όλο το σπίτι, με τις κοπέλες να δηλώνουν ότι «ζούσαμε μέσα σε ένα τεράστιο μύκητα. Έμοιαζε με ταινία τρόμου».

Έτσι, αναγκάστηκαν να μετακομίσουν ξανά, με τη μυρωδιά στο διαμέρισμα να είναι ανυπόφορη, ενώ τα μανιτάρια κατέλαβαν όλους τους χώρους, ειδικά το πάτωμα κάτω από τις ξύλινες επιφάνειες.

Η μεσιτική εταιρεία κατηγόρησε τις ξαδέρφες, αναφέροντας ότι δεν έλαβε γρήγορη ενημέρωση, ενώ αναγκάστηκε να εκκενώσει το σπίτι, μέχρι να απολυμανθεί και να διαπιστωθεί ο λόγος που έγινε αποικία μανιταριών.