Μυστήριο καλύπτει τον θάνατο κορυφαίου στελέχους διάσημης τηλεοπτικής εκπομπής, καθώς ο άνδρας εντοπίστηκε νεκρός λίγο καιρό μετά την έναρξη έρευνας για τα οικονομικά του show που προβάλλεται στην τηλεόραση.

Σύμφωνα με την Page Six, ο Matt Uzzle ήταν εκτελεστικός υπεύθυνος της εκπομπής «Sherri», που παρουσιάζει η Sherri Shepherd. Βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στο Piermont της Νέας Υόρκης στις 13 Φεβρουαρίου, ενώ η έρευνα είναι ανοιχτή.

Πληροφορίες ανέφεραν ότι ο άνδρας φέρεται να έβαλε τέλος στη ζωή του, όμως οι αρχές ερευνούν όλα τα ενδεχόμενα, ακόμη και της ανθρωποκτονίας, γιατί πιστεύουν πως δεν έφυγε τυχαία από τη ζωή τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή.

Η παρουσιάστρια Sherri Shepherd

Με βάση το αμερικανικό δημοσίευμα, η εκπομπή «Sherri» φέρεται να μην μπορούσε να εκπληρώσει τις οικονομικές υποχρεώσεις της το τελευταίο χρονικό διάστημα και να έχει πολλές απλήρωτες οφειλές. Παράλληλα, φέρεται να μεταθέτει τα χρέη της αλλού, σε μια προσπάθεια να πάρει οικονομική ανάσα.

Ωστόσο, η Sherri Shepherd ανέφερε πως παρά την έρευνα που διεξάγουν οι αρχές, η εκπομπή είναι εντάξει στα οικονομικά της και ισχυρίστηκε ότι δεν υπάρχει κάποια απλήρωτη υποχρέωση.