Μια γυναίκα κατηγορείται που ήταν πορνοστάρ στο επάγγελμα και συμμετείχε σε ταινίες σκληρού περιεχομένου για ενήλικες, φέρεται να εργαζόταν ως κατάσκοπος και χρησιμοποιούσε το OnlyFans σαν κάλυψη.

Η 36χρονη Daria Ostapenko από τη Λευκορωσία συνελήφθη στη Πολωνία, γιατί μετά από μερικά ποτά φέρεται να αποκάλυψε τα πάντα κατά λάθος, αναφέρει η Daily Mail.

Σύμφωνα με το βρετανικό δημοσίευμα, η γυναίκα εμφανιζόταν ως ακτιβίστρια της αντιπολίτευσης που ήθελε να ρίξει πρόεδρο της Λευκορωσίας Αλεξάντερ Λουκασένκο.

Μάλιστα, ζητούσε «να δράσουμε πιο αποφασιστικά για την ανατροπή της κυβέρνησης στη Λευκορωσία, δηλαδή με τη βία» και πρότεινε στην αντιπολίτευση να συγκεντρώσει όπλα για εισβάλει στη Λευκορωσία και να οργανώσει μια έκρηξη στα σύνορα με τη Λευκορωσία».

Ωστόσο, φέρεται να μεθύσε και να αποκάλυψε τα πάντα από λάθος, με αποτέλεσμα να συλληφθεί από τις αρχές της Πολωνίας και πλέον κινδυνεύει με 30 χρόνια φυλάκιση.

Σημειώνεται, πως ο Αλεξάντερ Λουκασένκο είναι ηγέτης της Λευκορωσίας για περίπου 3 δεκαετίες, ενώ είναι στενός σύμμαχος του Βλαντιμίρ Πούτιν.