Μια γυμνή γυναίκα υπό την επήρεια ψυχεδελικών ναρκωτικών καταγράφηκε από κάμερα να τρέχει μέσα σε αεροδρόμιο της Χιλής και να επιτίθεται βίαια σε άλλους επιβάτες προτού συλληφθεί από την αστυνομία. Πλάνα που τραβήχτηκαν από σαστισμένους επικείμενους ταξιδιώτες δείχνουν τη γυμνή γυναίκα να χαϊδεύει ήρεμα τα μαλλιά της πριν ξαφνικά ξεκινήσει να τρέχει προς τους ανθρώπους που βρισκόταν στο αεροδρόμιο Nuevo Pudahuel έξω από το Σαντιάγο της Χιλής.

Στη συνέχεια, η γυναίκα μπαίνει στο χώρο του αεροδρομίου, όπου αρχίζει να ουρλιάζει και να χοροπηδά πάνω-κάτω. Ξαφνικά αρπάζει την αλογοουρά μιας ανυποψίαστης γυναίκας, που προσπαθεί να περπατήσει δίπλα σε έναν άντρα, τραβώντας τη βίαια στο πάτωμα. Στη συνέχεια, η αλλοπρόσαλλη γυναίκα ξαπλώνει, τοποθετώντας το γυμνό της στομάχι στο τσιμέντο, καθώς οι σαστισμένοι ταξιδιώτες κοιτούν με τρόμο.

Το προσωπικό ασφαλείας του αεροδρομίου φαίνεται να παρακολουθεί από απόσταση χωρίς να κάνει καμία ενέργεια, καθώς το βίντεο τελειώνει. Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Emol, η γυναίκα κατανάλωσε παραισθησιογόνα μανιτάρια σε ένα πάρτι πριν κατευθυνθεί προς το αεροδρόμιο στις 16 Νοεμβρίου, όταν συνέβη το περιστατικό.

Τελικά συνελήφθη από την αστυνομία, μεταδίδει η New York Post.