To γαλλικό μανικιούρ κατέχει τη θέση του πιο δημοφιλούς μανικιούρ διαχρονικά και παγκοσμίως. Οι γυναίκες το ζητούν ασταμάτητα από τις nail artist τους όλες τις εποχές του χρόνου και σε όποια ηλικία κι αν βρίσκονται.

Είναι συνώνυμο της γαλλικής φινέτσας και αφήνει στα άκρα ένα clean cut αποτέλεσμα, το οποίο τα κολακεύει και δίνει την εντύπωση της περιποιημένης καθαριότητας στα χέρια.

Υπάρχει η κλασική εκδοχή του, αλλά και διάφορες παραλλαγές του που το κάνουν πιο σύγχρονο ή πιο ροκ αν θέλετε, αναβαθμίζοντας την basic εικόνα της γαλακτερής βάσης με το λευκό φινίρισμα στο τελείωμα δίνοντας ένα twist, όπως η γραμμή με μαύρο βερνίκι.

Τι είναι τα V-tips nails;

Η ουσιαστική διαφορά των V-tip nails από το κλασικό γαλλικό μανικιούρ είναι πως στην άκρη του εκάστοτε νυχιού, η γραμμή που σχεδιάζεται σχηματίζει ουσιαστικά το γράμμα V. Επίσης, το συγκεκριμένο V δεν σχηματίζεται με λευκό βερνίκι, αλλά με οποιοδήποτε άλλο αναπάντεχο χρώμα. Το σχήμα V μπορεί να είναι όσο μικρό, μεγάλο, παχύ ή λεπτό επιθυμείτε και να παίξετε με το σχέδιο.

Eπίσης, το βερνίκι της βάσης μπορεί να αντικατασταθεί με οποιοδήποτε χρώμα, δίνοντας μια εντελώς διαφορετική τελική εικόνα που έχει ουσιαστικά «πατήσει» στην ιδέα του γαλλικού μανικιούρ, αλλά είναι αναβαθμισμένο ριζικά και ολοκληρώνει τις εμφανίσεις των fashionistas.

Παρακάτω θα δείτε μερικές ιδέες για το τι μπορείτε να κάνετε, αλλά αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη και φτιάξτε τα δικά σας V-tips nails, όπως ακριβώς θέλετε.