Τα 3D λουλούδια είναι ένα από τα σχέδια που είδαμε στις πασαρέλες της σεζόν άνοιξη/καλοκαίρι 2024. Αν σας αρέσει ο ρομαντισμός, τότε τα τρισδιάστατα λουλούδια μάλλον είναι ήδη το αγαπημένο αξεσουάρ των συνόλων σας. Αν όμως θεωρείτε ότι δεν θα ταιριάξουν στο προσωπικό σας στιλ, τότε ίσως δεν έχετε βρει ακόμα το κατάλληλο inspo.

Είναι αλήθεια πως τα λουλούδια την άνοιξη είναι αναμενόμενα. Ωστόσο, δεν μπορούμε να αρνηθούμε πως έχουν την ικανότητα να μας φτιάχνουν τη διάθεση και αυτός είναι ο λόγος που τα λατρεύουμε τόσο πολύ. Σκεφτείτε τα λοιπόν να… ξεφυτρώνουν από τα μαλλιά σας και να σας δίνουν γλυκύτητα και τσαχπινιά.

Αν θέλετε να προσθέσετε μια ανάσα φρέσκου (και λουλουδάτου) αέρα στα χτενίσματά σας, τότε παρακάτω θα καταλάβετε γιατί τα 3D λουλούδια είναι ό,τι πρέπει για εσάς.

Η τάση

Ήταν θέμα χρόνου το φλοράλ αξεσουάρ μαλλιών να επιστρέψει στη μόδα. Φυσικά δεν μιλάμε (τουλάχιστον όχι ακόμα) για τα στεφάνια λουλουδιών που είχαν κυριαρχήσει πριν από μία δεκαετία, αλλά περισσότερο για κάτι ενδιάμεσο μεταξύ ροζέτας και φιόγκου. Το Byrdie προτείνει να το εντάξουμε στα looks μας με μια floral καρφίτσα ή με ένα scrunchie σε σχήμα λουλουδιού. Άλλες fashion influencers πάνε το trend ένα βήμα παρακάτω, μπλέκοντας τα μαλλιά τους με πολύχρωμα λουλούδια.

Μπορείτε, επίσης, να τοποθετήσετε ένα μεγάλο κόκκινο άνθος σε έναν χαμηλό κότσο για να πετύχετε ένα ρομαντικό look. Ένα όμορφο τριαντάφυλλο ή μια χαριτωμένη μαργαρίτα με μια ψηλή αλογοουρά είναι ουσιαστικά η προσωποποίηση της άνοιξης. Θα μπορούσατε ακόμη και να τυλίξετε τριαντάφυλλα στις πλεξούδες σας, όπως έκανε η Γαλλίδα influencer Paola Locatelli πηγαίνοντας στην επίδειξη της Louis Vuitton. Τα αξεσουάρ λουλουδιών ταιριάζουν σε χαλαρά μαλλιά, κότσους, πλεξούδες και επί της ουσίας με τα πάντα και σε όλες τις περιστάσεις.

Επιπλέον, εκμεταλλευτείτε τα λαστιχάκια και τα κοκαλάκια που έχουν ήδη πάνω τους 3D λουλούδια. Για να αναβαθμίσετε μια βασική αλογοουρά ή έναν κότσο, τυλίξτε γύρω από τη βάση ένα floral scrunchie.