Όσο και να μας αρέσει να δημιουργούμε υπέροχα outfits με το αγαπημένο μας λευκό πουκάμισο, δεν μπορούμε να αντισταθούμε στην ομορφιά του ριγέ. Είναι σικάτο, ανάλαφρο και ό,τι πρέπει για τα καθημερινά μας looks.

Οι ρίγες στα πουκάμισα είναι από τις τάσεις της σεζόν, άρα είναι η κατάλληλη ώρα να επενδύσετε σε ένα καλό ριγέ πουκάμισο από υφάσματα όπως ποπλίνα, βαμβακερό, ακόμα και σατέν. Παρακάτω θα δείτε τα πιο όμορφα και stylish σύνολα για να αναδείξετε το ριγέ πουκάμισό σας.

Ροζ ριγέ πουκάμισο

Jeanne Ménard & Julie

Το ροζ ριγέ πουκάμισο είναι εξαιρετική επιλογή για όσες είναι λάτρεις του λιτού στιλ. Η Julie φόρεσε το πουκάμισό της ανοιχτό, με λευκό T-shirt και τζιν, ενώ η Jeanne Ménard το φόρεσε κλειστό, με ένα υπέροχο φουλάρι στο λαιμό.

Apolline Thibault

Η Apolline Thibault συνδύασε το oversized ροζ ριγέ πουκάμισό της με φαρδύ τζιν, ενώ τα cowboy μποτάκια της είναι ιδανικά για την άνοιξη. Η αναπάντεχη ψάθινη τσάντα της δένει εκπληκτικά με το συνολικό outfit.

Μπλε ριγέ πουκάμισο

Jeanne Ménard

Η Jeanne Ménard δείχνει πόσο όμορφα ταιριάζει το μπλε ριγέ πουκάμισο με κόκκινο. Οι κόκκινες λεπτομέρειες σε όλο της το look, μαζί με το πλεκτό πουλόβερ πάνω από τους ώμους της, δημιουργούν ένα σύγχρονο stylish σύνολο.

Tin Vcb

Ένας ακόμα τρόπος να παίξετε με το ριγέ σας πουκάμισο, είναι να το συνδυάσετε με αμάνικο πανωφόρι και κίτρινο φουλάρι. Η Tin Vcb υποστηρίζει στο έπακρο τον συνδυασμό, ενώ οι μπότες της είναι η τέλεια προσθήκη.

Cass Dimicco

Η Cass Dimicco αγαπά τα minimal outfits και αυτή την κατεύθυνση ακολούθησε και με το μπλε ριγέ πουκάμισό της. Το συνδύασε με μίνι λευκή φούστα και χρυσά αξεσουάρ, ενώ την παράσταση κλέβουν τα λευκά δετά πέδιλά της.