Το καλό με τη μόδα είναι ότι σε αυτή βρίσκουμε εκκεντρικές τάσεις, όπως το mob wife, αλλά και πιο διακριτικές τάσεις που είναι εύκολο να ακολουθήσουμε όλες μας. Σήμερα θα ασχοληθούμε με τη δεύτερη κατηγορία και θα μιλήσουμε για τη διαχρονική ομορφιά του λευκού T-shirt.

Ξεκινάμε με το τι πρέπει να προσέξετε. Σε ένα τόσο βασικό κομμάτι όπως είναι το άσπρο T-shirt, το styling είναι απαραίτητο ώστε να μη φανεί αδιάφορο και βαρετό. Επιπλέον, τα looks δεν θα είναι ποτέ πετυχημένα, αν το τοπ σας δεν έχει σωστή γραμμή και καλή ποιότητα. Δεν αρκεί απλώς να αγοράσετε ένα μπλουζάκι, αλλά αξίζει να ξοδέψετε χρόνο μέχρι να βρείτε αυτό που έχει την κατάλληλη γραμμή για τον σωματότυπό σας.

Δεδομένων όλων των παραπάνω, ας εστιάσουμε πώς μπορούμε να φορέσουμε αυτό το βολικό και αγαπημένο κομμάτι. Κάποιοι από τους αγαπημένους μας συνδυασμούς είναι με blazer, cardigan ή μέσα από πουλόβερ, καθώς είναι ultra chic και ό,τι πρέπει για την ανοιξιάτικη περίοδο που διανύουμε. Παρακάτω συγκεντρώσαμε 5 looks, που επιβεβαιώνουν για ακόμη μία φορά πως το λευκό T-shirt είναι ο πιο cool συνδυασμός της άνοιξης.

Λευκό T-shirt + Πουλόβερ

Η Jeanette Madsen έβαλε ένα πουλόβερ πάνω από το λευκό της T-shirt. Ωστόσο, κατάφερε να δημιουργήσει ένα καταπληκτικό outfit, καθώς συνδύασε τα δύο αυτά κομμάτια με -φαινομενικά- βραδινή φούστα. Ένα look κατάλληλο για όλες τις ώρες.

Λευκό T-shirt + Blazer

Αυτός είναι ένας από τους πιο effortlessly chic συνδυασμούς που μπορείτε να κάνετε. Η Tamara Kalinic φόρεσε ένα απλό λευκό T-shirt μαζί με ριγέ blazer, ενώ αυτό που μας έκλεψε την καρδιά είναι τα βουργουνδί kitten heels της.

Λευκό T-shirt + Σατέν φούστα

Ποιος είπε πως οι σατέν φούστες φοριούνται μόνο το βράδυ; Όταν συνδυάζονται με λευκό T-shirt, όπως μας δείχνει η Anne-Mathilde, είναι η τέλεια επιλογή για πρωινές βόλτες. Φορέστε μαζί και τα αγαπημένα σας sneakers και θα έχετε κάνει ένα μαγικό combo.

Λευκό T-shirt + Zακέτα

Η Amy Julliette Lefévre μάς προτείνει να φορέσουμε το λευκό T-shirt μέσα από την πλεκτή ζακέτα. Αφήστε κάποια κουμπιά ανοιχτά, προκειμένου να φαίνεται το top σας και μην ξεχάσετε να ολοκληρώσετε το outfit σας με χρυσά ή ασημένια chunky κοσμήματα.

Λευκό T-shirt + Cardigan

Αν ένα πανωφόρι κυριαρχεί φέτος στην ανοιξιάτικη μόδα, αυτό είναι το cardigan. Μην διστάσετε να φορέσετε το λευκό σας T-shirt όπως η Laure, με γκρι cardigan και δερμάτινο παντελόνι, για cozy chic εμφανίσεις.