Το Νο1 skincare brand Environ Skin Care, γνωστό για τον ακρογωνιαίο λίθο της Βιταμίνης Α, παρουσιάζει τη ΝΕΑ Holiday Gifting Collection, η οποία εμπνέεται από τη δύναμη της αναπλαστικής και θεραπευτικής ιδιότητας που προσφέρει η φύση!

Ανακαλύψτε τα κορυφαία βραβευμένα προϊόντα skincare, τα οποία έρχονται σε όμορφες 100% βιώσιμες και ανακυκλώσιμες συσκευασίες δώρου για να γιορτάσετε μαζί μας το ένα δέρμα που έχουμε και το μοναδικό δώρο της ζωής!

MULTI-MASKING SELF-CARE SET

Η έξυπνη πρόταση για το multimasking ! Τρεις μοναδικές μάσκες ομορφιάς για ενυδάτωση, καθαρισμό, αποτοξίνωση και άμεσο lifting σε ένα εορταστικό πακέτο δώρου για multi-masking και στο σπίτι!

To σετ περιλαμβάνει: Ηydrating Clay Masque 25ml, Anti-Pollution Masque 25ml, Revival Masque 15ml Πινέλο εφαρμογής

BODY ESSENTIA COMPLETE CARE SET

Αντιμετώπιση τοπικού πάχους, κυτταρίτιδας & χαλάρωσης.

Ανακαλύψτε την εξαιρετικά αποτελεσματική σειρά προϊόντων για το σώμα από την Environ Skin Care. Εύχρηστα προϊόντα που βοηθούν στην επαναφορά της φυσικής υγιούς όψης του δέρματος καταπολεμώντας την κυτταρίτιδα, το τοπικό πάχος χαρίζοντας ένα σφριγηλό σώμα. Κατάλληλα και για το ενοχλητικό διπλοσάγονο!

To σετ περιλαμβάνει: Contouring Cream 125ml, Body Oil 100ml

ΔΩΡΟ: Derma Lac Lotion 200ml αξίας €53

CLARITY+ CLEAR CONFIDENCE SET

Αντιμετώπιση προβληματικής επιδερμίδας & εξισορρόπηση λιπαρότητας

Η σειρά Clarity+ περιέχει μοναδικούς συνδυασμούς επιστημονικά ερευνημένων συστατικών που βοηθούν στη βελτίωση του προβληματικού δέρματος. Αυτή η απλή καθημερινή ρουτίνα περιποίησης ελέγχειαποτελεσματικά τις εξάρσεις και συμβάλλει στην απόκτηση καθαρής, εξισορροπημένης και λαμπερής επιδερμίδας.

To σετ περιλαμβάνει: Sebu-Lac Lotion 60ml | Sebu-ACE Oil 60ml Sebu-Masque 50ml, Lotion 200ml

ΔΩΡΑ αξίας €59: Sebu-Wash Gel Cleanser 150ml (κανονικό μέγεθος), Sebu-Tone Clarifier 100ml

DELUXE VALUE AVANCE MOISTURISER

Απολαύστε την Avance Moisturiser σε προνομιακή συσκευασία των 50ml στην τιμή των 30ml.

Aνακαλύψτε την έξυπνη ενυδατική και αντιγηραντική κρέμα της Environ Skin Care Avance Moisturiser, η οποία μπορεί να προστεθεί σε όλες τις ρουτίνες περιποίησης καθώς είναι ιδανική για όλους τους τύπους δέρματος! Aυτή η έξυπνη κρέμα συνδυάζει μια τριλογία ισχυρών πεπτιδίων για επιδερμίδα σφριγηλή, λεία και νεανική. Ιδανική για τους λάτρεις του Skinimalism!

Αποκτήστε τα 50ml στην τιμή των 30ml

COMPLETE FOCUSED FAVOURITE SET

Σετ περιποίησης για αντιγήρανση.

Αποκτήστε τις βραβευμένες συνθέσεις της Environ για μια ολοκληρωμένη ρουτίνα ομορφιάς. Μαζί με τα προϊόντα θα λάβετε δώρο ένα κομψό eco νεσεσέρ από τσόχα, για την κατασκευή του οποίου χρησιμοποιήθηκαν 100% ανακυκλώσιμα πλαστικά μπουκάλια.

To σετ περιλαμβάνει: Vita-Peptide Eye Gel -κανονικό μέγεθος, Super Moisturiser 15ml, Revival Masque 15ml + πινέλο εφαρμογής, Hydrating Oil Capsules 10caps

ΔΩΡΑ αξίας €85: ECO COSMETIC BAG από τσόχα, BODY OIL 60ml & DERMA-LAC Lotion 60ml

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΑ ΠΑΚΕΤΑ ΜΕ ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

ULTIMATE SKIN TECH+ ELECTRO-SONIC DF MOBILE SET

Το beauty-gadget που θα μεταμορφώσει την επιδερμίδα σας για επαγγελματική περιποίηση στο σπίτι Αποκτήστε την επαναστατική φορητή συσκευή ιοντοφόρεσης-σονοφόρεσης Electro-Sonic DF Mobile, η οποία σε συνδυασμό με το δυναμικό booster Avance Elixir 30ml θα βοηθήσει στην αναζωογόνηση της επιδερμίδας και στην απόκτηση απαλής υφής και ομοιόμορφου χρωματικού τόνου. Χάρη σε αυτό το καινοτόμο beauty gadget θα μεταφέρετε πολύτιμα συστατικά στις βαθύτερες στιβάδες της επιδερμίδας σε εκείνα ακριβώς τα σημεία που τα έχει περισσότερο ανάγκη

MICRO-NEEDLING FULLER EFFECT SET

Στοχεύστε στον όγκο του προσώπου Αποκτήστε πιο γεμάτη επιδερμίδα χάρη στην ευφυή σύνθεση δύο καινοτόμων αντιγηραντικών προϊόντων από την Environ, τα οποία συμβάλλουν στην απόκτηση φυσικού & νεανικού όγκου! Καταπολεμήστε λεπτές γραμμές, ρυτίδες έκφρασης και ενισχύστε φυσικά τον όγκο του προσώπου. Ενισχύστε τα αποτελέσματα στο σπίτι προετοιμάζοντας το δέρμα με την ατομική μικροσυσκευή για micro needling Cosmetic Roll-CIT.

Το σετ περιλαμβάνει: Frown Serum, 3DSynergé™Filler Crème, ΔΩΡΟ αξίας €130, Cosmetic Roll-CIT

MICRO-NEEDLING GOLD LUXE ST

Βαθιά ενυδάτωση και όγκος

Το σετ περιλαμβάνει το Gold Roll-CIT + ΔΩΡΟ το Hydrating Serum 30ml. Χαρίστε βαθιά ενυδάτωση και όγκο με αυτό το σετ που περιλαμβάνει τον ορό ΗΑ IntensiveHydrating Serum, ο οποίος περιέχει σε υψηλή συγκέντρωση Υαλουρονικό Οξύ (που αποτελεί μαγνήτη υγρασίας) και βοηθά στην ενυδάτωση κάνοντας το δέρμα ορατά πιο απαλό, σφριγηλό και νεανικό. Σε συνδυασμό με την πολυτελή, με επίχρυση 14 καρατίων, υψηλής ακρίβειας και μακράς αντοχής συσκευή Cosmetic Gold-Roll CIT για οικιακή δερμοφροντίδα υψηλότατων ιατρικών προδιαγραφών, θα βελτιστοποιήσει την διείσδυση, επίδραση και ωφέλεια των δραστικών συστατικών του ορού.

Το σετ περιλαμβάνει: ΔΩΡΟ αξίας €75, Hydrating Serum 30ml & Cosmetic Gold-Roll CIT