Μπορεί να είναι δύσκολο να διαλέξετε μια αγαπημένη απόχρωση για το μακιγιάζ των ματιών σας, αλλά το μοβ eyeliner έχει κάτι που ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα. Μάλιστα, πρόκειται για την απόχρωση που συχνά αναφέρεται ως το χρώμα της βασιλικής οικογένειας.

Όπως είπαν στο παρελθόν στο Bustle οι makeup artists Keri Blair και Samson Smith, το μοβ eyeliner δείχνει υπέροχο σχεδόν σε όλες και είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό σε όσες έχουν καστανά ή πράσινα μάτια.

Από το μελανό, σχεδόν μαύρο δαμασκηνί μέχρι το νέον βιολετί, οι επιλογές είναι ατελείωτες όταν πρόκειται για μοβ eyeliner looks και την εύρεση μιας συγκεκριμένης απόχρωσης που να συμπληρώνει το χρώμα των ματιών σας.

Αν ενδιαφέρεστε να δοκιμάσετε και εσείς το βασιλικό χρώμα στο μακιγιάζ σας, πάρτε μερικές ιδέες παρακάτω για να εμπνευστείτε για την επόμενη εμφάνισή σας -και να δείξετε πόσο πραγματικά ευέλικτη μπορεί να είναι η μοβ απόχρωση στο μακιγιάζ ματιών.

Smokey δαμασκηνί

Το να δώσετε στο eyeliner σας ένα smokey εφέ αποτελεί μια εξαιρετική κίνηση για το φθινόπωρο.

Φως & σκοτάδι

Το σκούρο μοβ winged liner με σκιά στο χρώμα της λεβάντας είναι ένας ευχάριστα απροσδόκητος συνδυασμός.

Γραμμικές λεπτομέρειες

Επιλέξτε μικρά γραφικά σχέδια στην εξωτερική γωνία του ματιού σας ή ακριβώς κάτω από το κόκαλο του φρυδιού για μια μινιμαλιστική εκδοχή ενός statement eye.

Διπλή γραμμή

Ένα double-liner look είναι πάντα εντυπωσιακό. Επιλέξτε ένα κλασικό μαύρο και ένα νέον μοβ για μια έντονη αντίθεση.

Μοβ μονοχρωμία

Αν σας αρέσει το χρωματιστό look των φρυδιών, τότε γιατί να μην δοκιμάσετε το μοβ; Ολοκληρώστε την εμφάνιση με ένα ασορτί eyeliner.

Ανοιχτό βλέμμα

Επιλέξτε μια απαλή απόχρωση για το βλέφαρό σας και, στη συνέχεια, δημιουργήστε μια γραφική φτερούγα με ένα πιο σκούρο eyeliner.

Δόσεις γκλίτερ

Όταν έχετε αμφιβολίες για το μακιγιάζ σας, βάλτε πολύ γκλίτερ. Το αποτέλεσμα σίγουρα θα εντυπωσιάσει τους πάντες.

Συνδυασμός με ροζ

Ο συνδυασμός ροζ και μοβ φαίνεται τόσο όμορφος. Γιατί να μην τον τολμήσετε και στο μακιγιάζ των ματιών σας;

Έντονες αντιθέσεις

Συνδυάστε το liner σας στο χρώμα της λεβάντας με μια γαλαζωπή μοβ απόχρωση για μια δυναμική εμφάνιση αρνητικού χώρου.