Η καθημερινή εφαρμογή του μακιγιάζ για τις περισσότερες μπορεί να αποτελεί… μπελά! Για να αποφύγετε δύσκολες τεχνικές και διαδικασίες που σας κάνουν να χάνετε πολύτιμο χρόνο δείτε παρακάτω κάποια έξυπνα τιπς που εφαρμόζουν και κορυφαίοι μακιγιέρ και αναζωογονήστε το πρόσωπό σας εύκολα και γρήγορα με γρήγορες και έξυπνες κινήσεις. Εστιάστε στα μάτια, καθώς οι καιροί έτσι κι αλλιώς το επιτάσσουν, και αποκτήστε έντονο και διαπεραστικό βλέμμα πολύ εύκολα.

  • Ποιος χρειάζεται ακριβά και περίπλοκα προϊόντα φρυδιών όταν η ενυδατική σας κρέμα μπορεί να κάνει εξίσου καλά την ίδια δουλειά; Τοποθετήστε λίγη σε ένα παλιό βουρτσάκι μάσκαρας και βουρτσίστε τα φρύδια σας με κατεύθυνση προς τα πάνω.
  • Αν οι βλεφαρίδες σας δεν διατηρούν την «μπούκλα» τους προτιμήστε μια αδιάβροχη μάσκαρα, καθώς θα τις συγκρατήσει καλύτερα και θα τις διατηρήσει προς τα πάνω για περισσότερη ώρα.
  • Η Όντρεϊ Χέπμπορν χρησιμοποιούσε τη μυτερή άκρη μιας παραμάνας για να ξεχωρίσει μεταξύ τους τις βλεφαρίδες και να δημιουργήσει αυτό το αφοπλιστικό και έντονο βλέμμα. Το μόνο που χρειάζεστε είναι μια καθαρή βούρτσα μάσκαρα, με την οποία θα σκουπίσετε τις βλεφαρίδες σας όσο η μάσκαρα είναι ακόμη υγρή, για να καταφέρετε να τις ξεχωρίσετε.
  • Ένας άλλος εύκολος τρόπος για να αποκτήσετε εντυπωσιακές βλεφαρίδες είναι πριν την εφαρμογή της μάσκαρα να ρίξετε πάνω τους λίγη πούδρα σε μορφή σκόνης.
  • Η τοποθέτηση ενός λευκού eyeliner κάτω από οποιαδήποτε σκιά ματιών θα κάνει τα μάτια σας να φαίνονται αμέσως πιο φωτεινά και έντονα.
  • Ένα λάθος που κάνουν οι περισσότερες είναι να απλώνουν τη σκιά ματιών από το ένα άκρο του ματιού στο άλλο. Οι επαγγελματίες του χώρου, ωστόσο, βάζουν τη σκιά ματιών στη μέση του πάνω βλεφάρου, απλώνοντάς την προς τα έξω σε κάθε πλευρά.