Το TikTok, η μέγα-δημοφιλής πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που φημίζεται για τις διασκεδαστικές ιστορίες, τα μυστικά ομορφιάς και τα viral βίντεο χορού, έχει προσφέρει στους χρήστες του, και όχι μόνο, αρκετά beauty hacks τα τελευταία χρόνια που οι περισσότερες γυναίκες λατρεύουν να δοκιμάζουν.

Από το τρίψιμο παγωμένων αγγουριών στο πρόσωπο μέχρι την εφαρμογή λιπαντικού ως primer για το μακιγιάζ -δεν υπάρχει πραγματικά τίποτα που κάποιες γυναίκες δεν θα δοκιμάσουν για να πετύχουν ένα άψογο μακιγιάζ.

Αυτή τη φορά το thelist.com ανακάλυψε ένα beauty hack που θα σας βοηθήσει να βρείτε την απολύτως τέλεια απόχρωση κραγιόν για τα χείλη σας. Και το μόνο που θα χρειαστείτε για να βρείτε το τέλειο χρώμα για τα χείλη σας είναι οι άκρες των δαχτύλων σας.

Η τέλεια απόχρωση υπάρχει – Δείτε πώς θα τη βρείτε

Στο ενός λεπτού viral βίντεο που μοιράστηκε η διάσημη beauty influencer Nikkie de Jager (AKA @NikkieTutorials) με τους 6,3 εκατομμύρια followers της, φαίνεται να πιέζει την άκρη του δαχτύλου της, αναγκάζοντας το αίμα να συγκεντρωθεί σε εκείνη την περιοχή, αποκαλύπτοντας ένα κοκκινωπό-ροζ χρώμα.

«Οπότε όταν το κάνω αυτό», λέει στο βίντεο ενώ πιέζει την άκρη του δαχτύλου της, «αυτό το είδος της ροζ απόχρωσης εδώ είναι το χρώμα μου». Στη συνέχεια συγκρίνει πολλά κραγιόν της συλλογής της με το χρώμα που παράγει το πιεσμένο δάχτυλό της, καταλήγοντας τελικά στην απόχρωση που βρίσκεται πιο κοντά σε αυτό.

«Μμμ, ναι, ναι!» λέει στο βίντεο αφού η τέλεια απόχρωση έχει εφαρμοστεί στα χείλη της. «Τώρα αυτό είναι ένα τέλειο ροζ χείλος! Νομίζω ότι ταιριάζει και το λατρεύω».

Το βίντεο αυτό εμφανίστηκε για πρώτη φορά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από τον δημιουργό του TikTok @Unbiden τον Ιούλιο και συγκέντρωσε πάνω από 567.000 likes, παρακινώντας αρκετούς άλλους χρήστες του δημοφιλούς μέσου να δοκιμάσουν και οι ίδιοι το hack.

Η beauty influencer του TikTok @ryanmarcpayne ήταν μία από αυτούς -και είχε εμμονή με τα αποτελέσματα. «Νομίζω ότι αυτό είναι ακριβές! Το λατρεύω!».