Μία από τις κορυφαίες τάσεις τον τελευταίων χρόνων στο χώρο της ομορφιάς αδιαμφισβήτητα είναι τα λάδια προσώπου, που κερδίζουν ολοένα και περισσότερο το κοινό με τα πολλά και ευεργετικά οφέλη για την επιδερμίδα μας.

Όλες έχετε, σίγουρα, ακουστά για τα οφέλη από το λάδι άγριου τριαντάφυλλου -αγαπημένο προϊόν και της Κέιτ Μίντλετον-, το λάδι άργκαν ή ακόμη και το πιο σπάνιο λάδι σταφυλιού -από τα μυστικά τιπς της Έμμα Στόουν για λαμπερή και αψεγάδιαστη επιδερμίδα. Γνωρίζετε, ωστόσο, πότε και πώς πρέπει να τα συμπεριλάβετε στη ρουτίνα ομορφιάς σας;

Ενισχυτικό του foundation σας

Για ένα πιο δροσερό φινίρισμα όταν εφαρμόζετε το μακιγιάζ σας, προσθέστε μερικές σταγόνες λαδιού προσώπου στο foundation και απολαύστε το λαμπερό αποτέλεσμα στο πρόσωπό σας όλη την ημέρα.

Απολέπιση χειλιών

Ανακατέψτε λίγη καστανή ζάχαρη με μερικές σταγόνες λαδιού και κάντε απολέπιση στα χείλη σας, τρίβοντας απαλά, για επιπλέον ενυδάτωση.

Κλείδωμα υγρασίας

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το λάδι για να σφραγίσετε όλα τα συστατικά των προϊόντων ρουτίνας περιποίησης της επιδερμίδας σας. Έτσι, θα αποκτήσετε μια πιο λαμπερή και δροσερή επιδερμίδα.

Θεραπεία για την περιοχή κάτω από τα μάτια

Για να μειώσετε την εμφάνιση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων στην περιοχή κάτω από τα μάτια, εφαρμόστε απαλά με τα δάχτυλά σας μερικές σταγόνες λαδιού για ενυδάτωση και «γέμισμα» των λεπτών γραμμών.