Ποια θα έλεγε όχι στην πιθανότητα να διατηρήσει νεανική και λαμπερή την επιδερμίδα της, χωρίς να χρειαστεί να προβεί σε επεμβατικές αισθητικές διαδικασίες υψηλού, ταυτόχρονα, κόστους; Παρακάτω θα βρείτε δύο τρόπους με τους οποίους μπορείτε να αποφύγετε το μπότοξ και οποιαδήποτε άλλη θεραπεία που σας προκαλεί άγχος, τους οποίους μάλιστα μπορείτε να εφαρμόσετε στο σπίτι μόνες σας, εντελώς ανέξοδα.

Μασάζ προσώπου

Ένας από τους πιο διαδεδομένους τρόπους μετά το μπότοξ για τη διατήρηση της νεανικής επιδερμίδας, στον οποίο μάλιστα ορκίζονται και οι περισσότερες celebrities, είναι το μασάζ προσώπου. Πρόκειται για μια διαδικασία που απομακρύνει τις τοξίνες από το δέρμα, ενώ βοηθάει και στην καλύτερη κυκλοφορία του αίματος, συσφίγγοντας ταυτόχρονα τους χαλαρωμένους ιστούς. Μπορείτε να το απολαύσετε σε κάποιο ινστιτούτο ομορφιάς ή να το εφαρμόσετε μόνες στο σπίτι, πιέζοντας το πρόσωπό σας με τα δάχτυλά ή χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα εργαλεία, όπως τα rollers προσώπου. Εφαρμόστε την ενυδατική σας κρέμα ή ένα έλαιο προσώπου ώστε η διαδικασία να γίνει πιο απολαυστική. Ταυτόχρονα το δέρμα σας θα επωφεληθεί από τα θρεπτικά συστατικά τους.

Γιόγκα προσώπου

Σχεδόν τα ίδια αποτελέσματα με το μασάζ προσώπου έχει και η γιόγκα προσώπου, μια αρκετά διαδεδομένη θεραπευτική επιλογή τον τελευταίο καιρό. Αυτό που κάνει είναι να ασκεί τους μύες του προσώπου, τονώντας το δέρμα και μειώνοντας την ένταση των ρυτίδων. Επιπλέον, βοηθάει στην αντιμετώπιση των πονοκεφάλων, ενώ βελτιώνει και την διάθεση. Online μπορείτε να βρείτε μια ευρεία γκάμα ασκήσεων γιόγκα προσώπου, αφιερώνοντας λίγο από το χρόνο σας. Στην περίπτωση που θέλετε να δείτε αποτελέσματα, αυτά θα φανούν μετά από 8 εβδομάδες αν αφιερώνετε περίπου 30 λεπτά για δύο μέρες την εβδομάδα.