Το supermodel Λίντα Ευαγγελίστα, που μεσουράνησε στις πασαρέλες τη δεκαετία των ’90s και θεωρείται ένα από τα τρία κορυφαία μοντέλα όλων των εποχών μαζί με τις Κρίστι Τέρλιγκτον και Ναόμι Κάμπελ, στα 51 της μοιάζει πιο λαμπερή και φρέσκια από ποτέ. Ποιο είναι το μυστικό ομορφιάς της; Δείτε παρακάτω τις συμβουλές που δίνει στο κοινό της και ακολουθήστε τες πιστά αν θέλετε κι εσείς στην ηλικία της να μοιάζετε το ίδιο νέες και περιποιημένες.

Εφαρμόστε το μακιγιάζ σας σε φυσικό φως

Σύμφωνα με το supermodel και τις δηλώσεις του στο elle.com, το σωστότερο μέρος για να εφαρμόσετε το μακιγιάζ σας είναι δίπλα σε ένα παράθυρο. «Είμαι σίγουρη ότι οι γυναίκες δεν γνωρίζουν ότι όταν βγαίνουν έξω ο καθένας μπορεί να διακρίνει πού ξεκινάει και πού τελειώνει το make up τους. Γι’ αυτό το καλύτερο μέρος για τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα είναι να το εφαρμόζουν σε φυσικό φως, δίπλα σε ένα παράθυρο».

Υποχρεωτική εφαρμογή αντιηλιακού

«Πάντα συμβουλεύω τις γυναίκες να μην ξεχνάνε το αντιηλιακό τους», συνεχίζει η Ευαγγελίστα τονίζοντας πως «το χρειαζόμαστε τόσο για λόγους ασφαλείας, όσο και αισθητικούς. Αποτρέπει πραγματικά τη ζημιά». Το σούπερμοντελ, μάλιστα, αποκαλύπτει ότι αναγκάστηκε να αρχίσει να το φοράει 20 χρόνια πριν λόγω του μελάσματός της, ωστόσο, έκτοτε έχει γίνει αμετανόητη λάτρης του, ακόμη και κατά την διάρκεια του χειμώνα.