Αν υπάρχει μία σταρ που προκαλεί ζήλια, με την καλή έννοια σε όλες τις γυναίκες για το τέλειο δέρμα της, αυτή σίγουρα είναι η Κέιτ Μπλάνσετ. Στην ηλικία των 50 ετών η Αυστραλιανή ηθοποιός είναι γνωστή τόσο για το εξαιρετικό της ταλέντο στην ηθοποιία και για τους βραβευμένους με Όσκαρ ρόλους της, όσο και για το αλαβάστρινο δέρμα της, που μοιάζει με πορσελάνινης κούκλας. Πώς το επιτυγχάνει; Δείτε παρακάτω τα βήματα που ακολουθεί καθημερινά.

Καθαρισμός προσώπου

Η διάσημη σταρ συνηθίζει να πλένει καλά το πρόσωπό της από το προηγούμενο βράδυ. Ωστόσο, αν κάποια φορά βγει εκτός προγράμματος ακολουθεί το συγκεκριμένο βήμα το πρωί.

Ενυδάτωση

Η περιποίηση της επιδερμίδας της έχει αποκαλύψει ότι εξαρτάται από την εποχή. Έτσι, χρησιμοποιεί πάντα καλής ποιότητας προϊόντα με βάση φυσικές πρώτες ύλες για πλούσια και αποτελεσματική ενυδάτωση.

Λάδι προσώπου

Σε καθημερινή βάση εφαρμόζει στο πρόσωπό της ένα λαδάκι προκειμένου να θωρακίσει ακόμη περισσότερο το δέρμα της απέναντι στον καιρό.

Αντιηλιακό

Η Μπλάνσετ έχει δηλώσει ότι ευγνώμων που η μητέρα της την ενθάρρυνε πάντα να μένει μακριά από τον ήλιο και να φοράει συνεχώς αντιηλιακό, όλες τις εποχές του χρόνου. Άλλωστε, με το τόσο ανοιχτόχρωμο δέρμα το αντίθετο για την ίδια θα ήταν καταστροφικό. Έτσι, η βραβευμένη ηθοποιός φοράει πάντα το αντιηλιακό της και μάλιστα με δείκτη 50.

Ενυδατικό χειλιών

ο χρησιμοποιεί τόσο στα χείλη, όσο και στους αγκώνες και το κουτεπιέ της. «Κατά τη διάρκεια της αλλεργικής περιόδου, βοηθά στη μείωση της ερυθρότητας γύρω από τη μύτη και τα μάτια μου» έχει δηλώσει χαρακτηριστικά.