Αν είστε από εκείνες που το σπίτι τους είναι πλήρως οργανωμένο και όλα τα αντικείμενα βρίσκονται σε «κουτάκια», σας έχουμε μία τέλεια κατασκευή με ένα αντικείμενο που δεν φανταζόσασταν ποτέ ότι θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε για την σωστή οργάνωση των κοσμημάτων σας.

Το έχετε όλες στο σπίτι σας σίγουρα, κι αν όχι μπορείτε να το προμηθευτείτε σε πολύ οικονομική τιμή και να το μετατρέψετε βάσει του προσωπικού σας γούστου και της αισθητικής του χώρου σας.

Ο λόγος για τον πολύ απλό πίνακα ανακοινώσεων, ο οποίος εκτός από το να καρφιτσώνετε λογαριασμούς και υποχρεώσεις, λειτουργεί και ως τέλειος οργανωτικός τρόπος για τα κοσμήματά σας.

Αν θέλετε να προσθέσετε σε αυτόν λίγο από το προσωπικό σας στυλ, μπορείτε να επιλέξετε ένα κομμάτι ύφασμα ή χαρτί της αρεσκείας σας και να το κολλήσετε στην επιφάνειά του. Εναλλακτικά ή συμπληρωματικά, μπορείτε, επίσης, να βάψετε την κορνίζα του.

Πάρτε ωραίες καρφίτσες, λοιπόν, και κρεμάστε σε αυτές κολιέ, βραχιόλα και κρεμαστά σκουλαρίκια. Μόλις λύσατε το πρόβλημα των μπερδεμένων αλυσίδων, που δημιουργείται όταν αποθηκεύετε τα κοσμήματά σας σε κουτάκια.