Πώς να μετατρέψετε το μπαλκόνι σας σε μικρό κήπο

Τρία μυστικά για να φέρετε τη φύση ένα βήμα πιο κοντά


ΓΥΝΑΙΚΑ
19:59
26/05/2020
Πώς να μετατρέψετε το μπαλκόνι σας σε μικρό κήπο
1
loading

Μετατρέψτε το μπαλκόνι του διαμερίσματός σας σε έναν λουλουδένιο, πολύχρωμο και ευωδιαστό κήπο, με μόλις τρία βήματα. Χρησιμοποιείστε μικρά γλαστράκια ή υπερμεγέθη φυτά και προτιμήστε εποχικά λουλούδια, έτσι ώστε καθόλη τη διάρκεια του χρόνου το μπαλκόνι σας να θυμίζει εξωτερικό χώρο.

Χρησιμοποιείστε πολλά γλαστράκια

Από τις πρώτες κινήσεις που μπορείτε να κάνετε είναι να γεμίστε το μπαλκόνι σας με πολλά, μικρά γλαστράκια με διαφορετικά λουλούδια το καθένα για να υπάρχει ποικιλία. Τοποθετήστε τα γλαστράκια στο τραπέζι, στο περβάζι του παραθύρου ή το πάτωμα. Οι εναλλαγές χρωμάτων και η φρεσκάδα που θα χαρακτηρίζει από εδώ και πέρα το μπαλκόνι σας θα σας φτιάξουν την διάθεση.

Προτιμήστε εποχικά λουλούδια

Στην περίπτωση που θέλετε όλη την διάρκεια του χρόνου το μπαλκόνι σας να μοιάζει με μικρό κήπο, προτιμήστε εποχικά λουδούδια, τα οποία ανθίζουν σε διαφορετικές εποχές το καθένα. Για την άνοιξη- καλοκαίρι επιλέξτε ζουμπούλια και μαργαρίτες για παράδειγμα, ενώ για το χειμώνα πανσέδες, γιασεμί ή χειμωνανθούς.

Μην φοβηθείτε τα υπερμεγέθη φυτά

Ένας τρόπος για να φέρετε την φύση στο σπίτι σας, είναι αυτός των υπερμεγέθων πράσινων φυτών. Μεγάλες γλάστρες με τεραστίων διαστάσεων πράσινα φυτά δημιουργούν μια πιο εξωτική ατμόσφαιρα στο μπαλκόνι σας, η οποία σίγουρα θα σας μεταφέρει νοητά σε μέρη μακρινά. Σε αυτήν την περίπτωση μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ψάθινες γλάστρες.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar Ch21:02-1

    Η ομορφιά της φύσης. Τα λουλούδια τα χρώματα το άρωμα τους. Όταν τα περιππιουμε, να τους μιλαμε. Είναι, ζωντανοί οργανισμοί. Φέρνουν Ειρήνη στον άνθρωπο.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει