Η μικρή κουζίνα σε ένα σπίτι πολλές φορές μπορεί να αποτελέσει πρόβλημα καθώς δεν υπάρχει αρκετός χώρος για την αποθήκευση των κουζινικών αντικειμένων. Σε κάθε περίπτωση λύσεις υπάρχουν, και μάλιστα πολύ οικονομικές, έτσι ώστε να μην πελαγώνετε και δυσανασχετείτε με την έλλειψη χώρου και ντουλαπιών.

Τοποθετήστε επιτραπέζια ράφια μέσα στα ντουλάπια

Για να δημιουργήσετε περισσότερο χώρο στα λιγοστά υπάρχοντα ντουλάπια σας τοποθετήστε μέσα σε αυτά επιτραπέζια ράφια. Θα σας δώσουν πολλά επίπεδα αποθήκευσης και έτσι θα αυξηθεί ο αποθηκευτικός σας χώρος με μία μόλις κίνηση.

Αγοράστε ένα τρόλεϊ

Ένα μετακινούμενο τρόλεϊ αποτελεί ιδανική επιλογή τόσο για μια μικρή κουζίνα, όσο και για μια κουζίνα που δεν έχει πολλούς αποθηκευτικούς χώρους. Μπορείτε να βάλετε σε αυτό από κρασιά και ζυμαρικά, μέχρι ποτήρια και μικρές μαγειρικές συσκευές.

Το κουρτινόξυλο θα σας λύσει τα χέρια

Όχι, δεν θα κρεμάσετε κάποια κουρτίνα, αντιθέτως θα τοποθετήσετε γάντζους και σε αυτούς μπορείτε να κρεμάσετε κούπες, κουτάλες, τηγάνια ή όποιο άλλο αντικείμενο από την κουζίνα σας μπορεί να κρεμαστεί.

Χρησιμοποιείστε τον φούρνο

Μόνο όταν δεν μαγειρεύετε φυσικά. Ο φούρνος μπορεί να λειτουργήσει ως αποθηκευτικός χώρος για τα ταψιά, καθώς και άλλα σκεύη όπως μικρές κατσαρόλες ή πιατέλες, τα οποία πιάνουν αρκετό χώρο στα ντουλάπια.