Πνίξτε τις αλλεργίες στο νερό!

Ξεχάστε τις σακούλες με την ηλεκτρική σκούπα DS 5.800


ΓΥΝΑΙΚΑ
11:51
18/12/2013
Πνίξτε τις αλλεργίες στο νερό!
loading

Όσοι υποφέρουν από αλλεργίες μπορούν να ανασάνουν ξανά με την ηλεκτρική σκούπα DS 5.800 με σύστημα φίλτρων 4 σταδίων που συγκρατούν το 99,99% όλων των αλλεργιογόνων σωματιδίων που είναι μεγαλύτερο από 0,3 mm.

Δεν μαζεύει απλώς χνούδια, ίνες, άμμο και κάθε είδους σκόνη και βρωμιά καθώς και μικροσκοπικά μόρια σκόνης που προκαλούν αλλεργίες, αλλά τα καθιστά αβλαβή. Τα συγκρατεί εντός της ηλεκτρικής σκούπας πριν πολλαπλασιαστούν και εξαπλωθούν στην ατμόσφαιρα.

Η καθαρή λύση είναι το νερό: Η σκόνη περνάει μέσα από το νερό και καθαρίζεται. Η σκόνη διαλύεται στο νερό και μπορείτε απλώς να το αδειάσετε σε αγωγό αποχέτευσης αμέσως μετά την αναρρόφηση σκόνης. Ξεχάστε πια τις ενοχλητικές σακούλες που λερώνουν τα χέρια σας και γεμίζουν σκόνη.

Ο αέρας που εξάγεται είναι καθαρότερος από τον αέρα της ατμόσφαιρας. Τέρμα στις ενοχλητικές οσμές κατά τη διάρκεια σκουπίσματος.

Κατάλληλη για σκληρά δάπεδα, χαλιά, καναπέδες και δύσκολα σημεία.

Ιδανική για οικογένειες που έχουν μικρά παιδιά και για όσους υποφέρουν από αλλεργίες.

Μοναδική προσφορά!

Μόνο για την Τετάρτη, 18/12 και την Πέμπτη, 19/12

Όσοι αγοράσουν από το επίσημο online shop της Kärcher, μία ηλεκτρική σκούπα DS 5.800 παίρνουν εντελώς δωρεάν τη μικρότερη σκούπα σκόνης για εργασίες με τρυπάνι DDC 50 αξίας 25 ευρώ!

Βρείτε περισσότερες συμβουλές καθαρισμού από την Karcher

 
Karcher Greece

  Karcher Greece

  www.karcher.gr

Online shop

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει