Φέτος το χειμώνα, η μόδα «προστάζει» χρώματα και φαντασία στο συνδυασμό των ρούχων και των αξεσουάρ. Βάλτε στην καθημερινότητά σας το λεοπάρ, δώστε πινελιές στην εμφάνιση σας με έντονο κόκκινο χρώμα, φορέστε το μπλε σε όλες του τις αποχρώσεις, τονίστε το στυλ σας με υλικά όπως το δέρμα, το φίδι, η γούνα, το χρυσό.

Απογειώστε την εμφάνισή σας με κοσμήματα από διάφορα μέταλλα και γίνετε πιο girly με ροζ στοιχεία. Μην ξεχνάτε πως φέτος στη μόδα είναι οι αλυσίδες σε μπιζού και τσάντες, τα τραπεζοειδή σχήματα και οι clutch bags.

Τσάντες

Δεν χρειάζεται να φορτώνετε την εμφάνισή σας με πολλά έντονα στοιχεία. Μια τσάντα μοδάτη αρκεί. Συνδυάστε τη με τα χρώματα του υπόλοιπου συνόλου και μη ξεχνάτε, δεν είναι πια της μόδας ο συνδυασμός τσάντα-παπούτσι.

http://secretshop.gr/category-3.html

Κοσμήματα

Τα μεγάλα σκουλαρίκια κυριάρχησαν φέτος στις πασαρέλες, τολμήστε τα και εσείς, με τα μαλλιά σε αλογουρά και χωρίς άλλα κοσμήματα στο λουκ. Μόδα για το χειμώνα αποτελούν και τα διάφορα μέταλλα στα κοσμήματα. Φορέστε το χρυσό και το ασήμι, πρωί και βράδυ δίνοντας λάμψη και στα πιο απλά κομμάτια της ντουλάπας σας. Τέλος φορέστε μεταλλικά ογκώδη βραχιόλια και πολλά διαφορετικά δαχτυλίδια μαζί.

http://secretshop.gr/category-8.html

Αξεσουάρ

Μπορείτε να είστε in fashion χωρίς να ξοδέψετε πολλά χρήματα. Ένα φουλάρι, μια καπνοθήκη ή ένα πορτοφόλι στα χρώματα και σχέδια της μόδας, θα σας βοηθήσουν να είστε μέσα σε αυτήν.

http://secretshop.gr/category-1.html

Μη ξοδεύετε χρόνο και χρήμα για να είστε μέσα στη μόδα, με ένα κλικ στο http://secretshop.gr μπορείτε να αποκτήσετε μοναδικά επιλεγμένα κομμάτια γρήγορα και οικονομικά. Χαρίστε ένα δώρο στον εαυτό σας ή στους ανθρώπους που αγαπάτε, από το http://secretshop.gr!