3
loading
Γράφει
η Αλέκα Νικόλα

Η Ασπασία Κουμλή είναι η Ελληνίδα empowerment coach με την πιο συναρπαστική ζωή που αποδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο ότι η θέληση μπορεί να κερδίσει εμπόδια και δυσκολίες.

Η πρώτη μου επαφή μαζί της ήταν μέσω Instagram, όταν είδα μία εικόνα που είχε «ανεβάσει» και μου κίνησε την περιέργεια. Στη συνέχεια το nickname του λογαριασμού της ήταν που μου κέντρισε το ενδιαφέρον. «Faith it till you make it» είναι ο λογαριασμός της στο Instagram και φυσικά δεν θέλει και πολύ για να καταλάβεις ότι αυτό είναι το moto της για τη ζωή.

«Αρκεί να το πιστέψεις, να το νιώσεις και μετά όλα θα πάνε καλά» μου λέει, πίνοντας τον καφέ της και φορώντας ένα πολύχρωμο τουρμπάνι στο κοντοκουρεμένα της μαλλιά.

«Για μένα όλα ξεκίνησαν όταν έπαθα ένα "burn out". Μπορεί να είχα κάνει τις σπουδές μου και να ήμουν από τους τυχερούς που έκανα καριέρα στα Οικονομικά και με πολύ καλές θέσεις, ωστόσο, κάποια στιγμή κατάλαβα ότι δεν ήταν αυτό που ήθελα. Άρχισα να ψάχνομαι, κυρίως εσωτερικά, για να δω τι είναι αυτό που θέλω και μου ταιριάζει. Έκανα κυριολεκτικά τα πάντα» μου λέει χαμογελώντας.

Και αυτή είναι και η αλήθεια... Η Ασπασία Κουμλή γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Μετακόμισε στο Λονδίνο, όπου σπούδασε χρηματοοικονομικά, Human Resources και Business και έπειτα ξεκίνησε να δουλεύει στο χρηματιστήριο.

Αποφάσισε ότι δεν είναι καριέρα που θέλει να ακολουθήσει και για αυτό γύρισε στην Ελλάδα. Γυρνώντας στην Ελλάδα, εισχώρησε στον χώρο της διαφήμισης. Αργότερα, έγινε επικοινωνιακή σύμβουλος υπουργού στην κυβέρνηση Παπανδρέου, ενώ ως δημοσιογράφος και επικοινωνιολόγος έτρεξε καμπάνιες ευαισθητοποίησης και εταιρικής κοινωνικής ευθύνης για μεγάλες εταιρείες.

Ωστόσο, και πάλι κάτι μέσα της την έτρωγε... Ήξερε ότι θέλει να κάνει άλλα πράγματα! Ασχολήθηκε με μία start up και ως CEO της συγκεκριμένης εταιρείας έμεινε για κάποιο διάστημα στη Χιλή.

Αργότερα μετακομίζει στο Λος Άντζελες και ξεκινάει να σπουδάσει δίπλα σε δασκάλους εναλλακτικών και μη θεραπειών,συμβουλευτική, διαλογισμό κ.ά. Τότε είναι που καταλαβαίνει ότι θέλει να ασχοληθεί με αυτό, να βοηθήσει ανθρώπους να αλλάξουν τη ζωή τους και να τους μάθει να χρησιμοποιούν μεγαλύτερο ποσοστό από τις δυνατότητες του εγκεφάλου τους.

Επέστρεψε στην Ελλάδα με τον Αμερικανό σύζυγό της που την στηρίζει σε όλα και πλέον ήξερε τι ήθελε να κάνει αλλά δεν ήξερε πως να το ξεκινήσει.

«Σκεφτόμουν ότι τώρα έχω τις γνώσεις, ξέρω τι θέλω αλλά δεν ξέρω πως θα μπορούσα να το κάνω. Ποιοι θα ήταν οι πελάτες μου; Δεν ήξερα πως να κάνω την αρχή. Όμως πίστευα ότι θα συμβεί και θα πάνε όλα καλά. Τότε ξαφνικά χτύπησε το τηλέφωνο μου και ήταν η Τόνια Σωτηροπούλου που ήταν και η πρώτη μου πελάτισσα. Μετά όλα απλά συνέβησαν» μου περιγράφει.

View this post on Instagram

FAITH IT TILL YOU MAKE IT My whole life is a testament to -whatever you allow yourself to dream and desire, you will see it becoming real sooner or later. It’s called the art of manifesting. It’s different from strategizing and efforting. It’s based on intending, envisioning, feeling and knowing before you put the effort in. You are already manifesting your life, it’s an ability you have as a human, but it’s on an automation! It’s accidental. It’s like a preset setting that you don’t control. Whereas with the right map, guidance and instruction you can learn and excel at using your manifestation powers on demand! Are you interested in creating a life with less effort, more success and more fulfillment? Get the map, the step by step practical system to manifesting your dreams! Hundreds of students worldwide have benefited of the signature course FAITH IT TILL YOU MAKE IT - the manifestation map! Link in bio @faithit_tillyoumakeit FAITH IT TILL YOU MAKE Η ζωή μου όλη είναι παράδειγμα ότι εάν επιτρέψεις στον εαυτό σου να ονειρευτεί και να επιθυμήσει, πολύ σύντομα θα δεις τα όνειρα σου να γίνονται πραγματικότητα και θα συνειδητοποιήσεις ότι τελικά δεν ήταν άπιαστα όνειρα. Είναι η τέχνη της υλοποίησης, είναι μια τέχνη σας όλες τις άλλες, να γνωρίζεις πως να πραγματοποιήσεις τους στόχους σου και να τους θέτεις σωστά και να βρίσκεις τα σωστά εμπνευσμένα βήματα υλοποίησης! Είναι διαφορετικό από το «αγαθά κόπεις κτονται». Περνάμε πολλές ώρες της μέρας μας παλεύοντας να καταφέρουμε να ολοκληρώσουμε τις λίστες πραγμάτων που έχουμε να κάνουμε. Εάν είχες τον κατάλληλο χάρτη υλοποίησης, με πρακτικά βήματα με σωστή καθοδήγηση και μυστικά, η πραγματοποίηση των στόχων σου θα ήταν πολύ πιο διασκεδαστική και εύκολη!! Ενδιαφέρεσαι να δημιουργήσεις τη ζωή που σου αξίζει με λιγότερη προσπάθεια, περισσότερη επιτυχία και περισσότερη εκπλήρωση; Μπες τώρα, στο πρακτικό σύστημα υλοποίησης των ονείρων σου! Εκατοντάδες μαθητές μου παγκοσμίως έχουν απολαύσει το πρόγραμμα FAITH IT TILL YOU MAKE IT - the manifestation map στα ελληνικά! Το Link θα το βρεις εδώ @faithit_tillyoumakeit Πατάς στην ιστοσελίδα μου και πηγαίνεις στο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ.

A post shared by Aspasia Koumli Wood (@faithit_tillyoumakeit) on

Η Ασπασία είναι δημιουργός της μεθόδου FAITH IT TILL YOU MAKE IT – The Manifestation Map. Το 80% των μαθητών της είναι γυναίκες ενώ ανάμεσα στους πελάτες είναι πολλοί επώνυμοι.

«Τα τελευταία χρόνια είναι πιεστικά για όλους. Οι άνθρωποι δεν προλαβαίνουν να κάνουν πράγματα για τη ψυχή τους γιατί όλα γίνονται πολύ γρήγορα και δουλεύουν πάρα πολύ. Όμως καταλαβαίνουν ότι αυτό δεν είναι τελικά ευτυχία. Για αυτό και πλέον όλο και περισσότεροι ασχολούνται με πιο εσωτερικές αναζητήσεις. Εκεί εμφανίζομαι εγώ.

Μπορώ να σε βοηθήσω να αλλάξει τη ζωή σου, να πιστέψεις σε σένα περισσότερα και να χρησιμοποιήσεις όλες τις δυνατότητες του μυαλού σου. Βοηθάω ανθρώπους να αλλάξουν την επαγγελματική τους πορεία και να αυξήσουν και τις οικονομικές τους απολαβές. Το μυστικό είναι να μπορείς να βλέπεις και να νιώθεις θετικά ακόμα και για να αρνητικά που μπορεί να σου συμβούν. Από όλα μπορείς να πάρεις κάτι».

Extra tip: Η Ασπασία Κουμλή, τη Δευτέρα 11 Νοεμβρίου ξεκινάει δωρεάν 5ήμερο coaching Manifestation Map Challenge που θα γίνει ζωντανά στα social media της ή μπορείς να το παρακολουθήσεις στο Odin Athens (Ναυάρχου Νικοδήμου 2).

ΚΑΝΤΕ LIKE ΤΟ NEWSBEAST.GR

3
σχόλια
  1. avatar teo13

    Μπεεεεεεεεεε.

  2. avatar Empowerment coach

    Whatever !!! Πλήρωνε [...] να σου δίνει ο άλλος empower

Παρακαλούμε περιμένετε ...