Ένα από τα πιο σημαντικά και σέξι σημεία του κορμιού μας είναι χωρίς δεύτερη κουβέντα ο λαιμός. Το να διατηρείς τον λαιμό σου ενυδατωμένο και σφικτό πρέπει να είναι από τις προτεραιότητες σου αφού είναι από τα σημεία του σώματος που αποκαλύπτουν και την ηλικία σου!

Θα χρειαστείς: 40 ml κουταλάκια ελαιόλαδο, μισό κουταλάκι μέλι, μισό κουταλάκι κερί μέλισσας.

Ζεσταίνεις το κερί μέλισσας σε μπεν μαρί, μέχρι να λιώσει, και προσθέτεις το ελαιόλαδο και το μέλι ανακατεύοντας συνεχώς. Άφησε το μείγμα να κρυώσει και μετά το βάζεις σε καθαρό βαζάκι και κατευθείαν στο ψυγείο για 24 ώρες. Τώρα είναι έτοιμο για να το χρησιμοποιήσεις. Άπλωσε ένα παχύ στρώμα κρέμας στο λαιμό κάθε βράδυ με κυκλικές και ανοδικές κινήσεις και θα δεις αποτέλεσμα.

Ελαστικότητα αγάπη μου: η ελαστικότητα του δέρματος σου στον λαιμό είναι ένα πολύ μεγάλο θέμα που πολλές γυναίκες ξεχνούν παραμελώντας την περιοχή του λαιμού. Ο λαιμός σου είναι από τα σημεία του προσώπου σου εκείνα που μαρτυρούν την ηλικία σου, ότι και έχεις κάνει στο πρόσωπο σου. Φρόντισε να βρεις μια πολύ καλή αναπλαστική και αντιγηραντική κρέμα για την περιοχή του λαιμού που τόσο πολύ έχει ανάγκη από την φροντίδα σου.

Ρυτίδες μακριά: το δέρμα σου σε ορισμένα σημεία είναι πιο ευαίσθητο από άλλα και ειδικά όταν δεν το προστατεύεις από τον ήλιο δημιουργούνται προβλήματα. Εδικά τώρα το καλοκαίρι με τα μπάνια ο ήλιος θέλει μεγάλη προσοχή. Φρόντισε να μην ξεχνάς να βάζεις το αντηλιακό σου στην περιοχή του λαιμού αφού δεν έχει μόνο το πρόσωπο σου την ανάγκη από προστασία.

Απολέπιση:
ποιος είπε πως τα νεκρά κύτταρα δεν στήνουν χορό και στον λαιμό σου; Μην ξεχνάς την απολέπιση στην ευαίσθητη περιοχή του λαιμού έστω μια φορά την εβδομάδα και την σωστή ενυδάτωση της περιοχής. Ακόμη το μασάζ στην περιοχή που τόσο ανάγκη έχει από σωστή κυκλοφορία του αίματος, είναι και αυτό από αυτά που δεν πρέπει να ξεχνάς να κάνεις για να διατηρείς την περιοχή λαμπερή και ενυδατωμένη.

Πηγή: womenonly