Απολύτως αναγκαία σε καρδιοπαθείς και παχύσαρκους, δεν κοστίζουν ακριβά, δίνουν κίνητρο για περισσότερη άσκηση, σου επιτρέπουν να γυμναστείς πιο ελεγχόμενα καθώς και με μεγαλύτερη ασφάλεια!

GPS: Τοποθετείται στο βραχίονα. Καταγράφει αποστάσεις, ταχύτητα αλλά και διαδρομές, ενώ σου επιτρέπει να μη χάνεις τον προσανατολισμό σου σε άγνωστα μέρη.

Αισθητήρας ποδιού:
Μπαίνει στο παπούτσι, καταγράφει με σχετική ακρίβεια ταχύτητα, μήκος διασκελισμού και διανυόμενη απόσταση.

Βηματομετρητής:
Καταγράφει τα βήματα που κάνεις και σου δίνει μια ενδεικτική αντιστοιχία τους σε χιλιόμετρα καθώς και μια ένδειξη των θερμίδων που έκαψες.

Καρδιοσυχνόμετρο – ρολόι:
Καταγράφει τους ανά λεπτό καρδιακούς σου παλμούς, διαθέτει συναγερμό που σε προειδοποιεί όταν υπερβείς κάποιο προκαθορισμένο όριο παλμών, χρησιμεύει και ως χρονόμετρο.

Ρολόι προπόνησης:
Καταγράφει καρδιακούς παλμούς, απόσταση, μέσους όρους ταχύτητας, χρόνου και έντασης, συνδέεται με υπολογιστή, ώστε με το κατάλληλο λογισμικό να συγκρίνεις διαχρονικά τα δεδομένα της άσκησής σου.

Όλα σε ένα: Στα καταστήματα ειδών fitness μπορείτε να βρεις συσκευές που συνδυάζουν πολλά από τα παραπάνω χαρακτηριστικά αλλά και επιπλέον χρήσιμες δυνατότητες.

Οι παρεχόμενες πληροφορίες δεν υποκαθιστούν τις εξατομικευμένες συμβουλές των ειδικών. Αν έχεις οποιοδήποτε πρόβλημα υγείας, η επιλογή του είδους άσκησης και ο καθορισμός του βαθμού ενασχόλησής σου με αυτήν θα πρέπει να βασίζονται στις οδηγίες του γιατρού σου.

Πηγή: womenonly.gr