Η βάση κάθε σχέσης ανάμεσα σε έναν κομμωτή και τις πελάτισσές του είναι η αυτοπεποίθηση…

Αυτοπεποίθηση ότι η πελάτισσα θα έχει την καλύτερη εξυπηρέτηση. Αυτοπεποίθηση ότι οι κομμωτές θα χρησιμοποιήσουν τα καλύτερα προϊόντα της αγοράς. Αυτοπεποίθηση ότι η πελάτισσα θα φύγει από το κομμωτήριο νιώθοντας ανανεωμένη και όμορφη τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά.

Με κληρονομιά τα 120 χρόνια καινοτομίας στην τεχνολογία της περιποίησης μαλλιών, η Schwarzkopf Professional παρουσιάζει την τελευταία της σειρά με Ανώτερη Τεχνολογία για υπέροχα μαλλιά τη νέα BC Bonacure.

Με τη BC Bonacure, πιστεύουμε ότι μπορούμε να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες κάθε πελάτισσας με εξατομικευμένες υπηρεσίες.

Πιστεύουμε στο να προσφέρουμε στους κομμωτές μας τις πιο προηγμένες τεχνολογίες, βασισμένες σε συστατικά εμπνευσμένα από την περιποίηση της επιδερμίδας. Πιστεύουμε ότι η ομορφιά είναι συναίσθημα, η ομορφιά είναι αληθινή, η ομορφιά είναι αυθεντική, η ομορφιά είναι αυτοπεποίθηση.

Με τη νέα BC Bonacure, πιστεύουμε στην Αυτοπεποίθηση! #BELIEVEINCONFIDENCE.

bc

Ανώτερη τεχνολογία – πραγματική ομορφιά

Με αφοσίωση στην καινοτομία, η νέα σειρά BC Bonacure προσφέρει υπέροχα μαλλιά σε κάθε πελάτη τόσο στο κομμωτήριο όσο και στο σπίτι, χάρη στον τέλειο συνδυασμό τεχνολογιών εμπνευσμένων από την φροντίδα προσώπου και πρωτοποριακή Τεχνολογία Micellar:

  • Τεχνολογίες εμπνευσμένες από τα τελευταία trends στη φροντίδα της επιδερμίδας.

Κάθε υποκατηγορία είναι μοναδική και περιλαμβάνει συστατικά από τις καλύτερες τεχνολογίες φροντίδας της επιδερμίδας, όπως το ενυδατικό Υαλουρονικό Οξύ, τα επανορθωτικά Πεπτίδια, το pH 4.5 που κλειδώνει το χρώμα, το ενισχυτικό Κολλαγόνο, την εξομαλυντική Κερατίνη και το αναζωογονητικό Q10, αποδεικνύοντας ότι υπάρχει το ιδανικό πρόγραμμα περιποίησης BC Bonacure για κάθε τύπο μαλλιών.

  • Η πρωτοποριακή Τεχνολογία Micellar

Τώρα εμπεριέχεται στα σαμπουάν BC Bonacure παρέχοντας απαλό αλλά αποτελεσματικό καθαρισμό χωρίς να αφαιρεί την απαραίτητη ενυδάτωση.

Η BC Bonacure παρέχει προσωποποιημένα αποτελέσματα σε όλους τους τύπους μαλλιών:

  • BC Peptide Repair Rescue – για ταλαιπωρημένα, φθαρμένα μαλλιά

Τα Πεπτίδια είναι γνωστά για την ικανότητά τους να επαναφέρουν την ελαστικότητα της επιδερμίδας. Στη φροντίδα των μαλλιών, τα πεπτίδια επανορθώνουν τον κατεστραμμένο φλοιό και αναδομούν την εσωτερική δομή της τρίχας.

  • BC Hyaluronic Moisture Kick –  για κανονικά έως ξηρά μαλλιά, για κυματιστά ή σγουρά μαλλιά

Το Υαλουρονικό Οξύ είναι γνωστό ως ο ενυδατικός σύμμαχος της επιδερμίδας που προσφέρει αποτέλεσμα με διάρκεια. Χρησιμοποιείται στη φροντίδα των μαλλιών για να αναζωογονήσει τα διψασμένα μαλλιά, βελτιώνοντας την ελαστικότητα και τη λάμψη τους.

  • BC Q10+ Time Restore – για ώριμα μαλλιά

Το Q10+ είναι γνωστό ως το απαραίτητο συστατικό κατά της γήρανσης του δέρματος το οποίο αναζωογονεί τα κύτταρα του δέρματος.  Στη φροντίδα των μαλλιών, ενεργοποιεί εκ νέου την παραγωγή κερατίνης στους βολβούς της τρίχας και αναζωογονεί τα μαλλιά.

  • BC pH 4.5 Color Freeze – για βαμμένα μαλλιά ή μαλλιά με ανταύγειες

Το pH 4.5 είναι γνωστό για την ικανότητά του να εξισορροπεί το pH στο δέρμα και να το διατηρεί σε υγιή επίπεδα. Στη φροντίδα των μαλλιών, βοηθά στην διατήρηση του έντονου χρώματος, παγώνοντας τα χρωστικά πιγμέντα στο εσωτερικό της τρίχας.

  • BC Collagen Volume Boost–  για λεπτά έως κανονικά μαλλιά

Το κολλαγόνο χρησιμοποιείται για να παρέχει ελαστικότητα, σχήμα και δύναμη στο δέρμα. Στη φροντίδα των μαλλιών, δυναμώνει τα μαλλιά χωρίς να τα βαραίνει, παρέχοντας όγκο και ελαστικότητα.

  • BC Keratin Smooth Perfect – για φριζαρισμένα, χονδρά μαλλιά που ξεμπλέκονται δύσκολα

Η Κερατίνη χρησιμοποιείται για να κρατάει άθικτη τη λειτουργία των κυττάρων του δέρματος. Στη φροντίδα των μαλλιών, κάνει την επιφάνεια της τρίχας πιο απαλή γεμίζοντας τα σκληρά σημεία με συστατικά περιποίησης κατά του φριζαρίσματος.

Υπηρεσίες κομμωτηρίου – Express θεραπείες διάρκειας 10 λεπτών

Χάρη στα ξεχωριστά συστατικά & υφές τις κάθε υποκατηγορίας BC Bonacure καθώς και στα νέα προϊόντα Ήρωες, οι κομμωτές μπορούν πλέον να παρέχουν εξατομικευμένες υπηρεσίες κομμωτηρίου, για τις ξεχωριστές ανάγκες της κάθε πελάτισσας, σε μόλις 10 λεπτά:

  • BC Peptide Repair Rescue – Θεραπεία Θρέψης με Πεπτίδια

Επανορθώστε φθορά 3 ετών με μία μόνο θεραπεία

  • BC Hyaluronic Moisture Kick – Θεραπεία Ενυδάτωσης με Υαλουρονικό

Τα ξηρά μαλλιά θρέφονται κατά 100% και η ποιότητά τους βελτιώνεται κατά 85%

  • BC Q10+ Time Restore – Θεραπεία Αναζωογόνησης Q10

Αναζωογονήστε τα ώριμα μαλλιά.

  • BC pH 4.5 Color Freeze – Θεραπεία Χρώματος pH 4.5

Η 1η θεραπεία που κλειδώνει το χρώμα

  •  BC Collagen Volume Boost – Θεραπεία Όγκου με Κολλαγόνο

Αίσθηση όγκου για έως και 3 ημέρες

  • BC Keratin Smooth Perfect – Θεραπεία κατά του φριζαρίσματος με Κερατίνη

Έως και 4 ημέρες χωρίς φριζάρισμα