Με βασικά χαρακτηριστικά την ποιότητα, την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα, η Lavipharm, κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά φαρμακείου ένα συμπλήρωμα διατροφής με φυτικά συστατικά που βοηθά στο αδυνάτισμα, το Elimin INTENSE της Tilman.

Το Elimin INTENSE περιέχει 2 συνθέσεις σε 2 διαφορετικές κάψουλες: Μία κάψουλα για την ημέρα και μία για τη νύχτα με στόχο τη συνεχή, 24ωρη δράση.

Κάψουλα ημέρας

Με εκχυλίσματα πράσινου καφέ, πράσινου τσαγιού, σημύδας και μάραθου η κάψουλα ημέρας, που λαμβάνεται το πρωί, προσφέρει λιποδιαλυτική δράση σε όλα τα σημεία όπου συσσωρεύεται λίπος, όπως οι μηροί, οι γλουτοί κι η κοιλιακή χώρα.

Το πράσινο τσάι περιέχει κατεχίνες*, γεγονός που το καθιστά πηγή ευεξίας, αλλά και σημαντικό «όπλο » στη μάχη για τον έλεγχο του σωματικού βάρους. Οι κόκκοι του πράσινου καφέ είναι πλούσιοι σε χλωρογενικό οξύ (chlorogenic acid) το οποίο αναστέλλει την αφομοίωση των σακχάρων. Ενισχύει το μεταβολισμό του λίπους, βοηθώντας στην παραγωγή ενέργειας, μειώνει την απορρόφηση γλυκόζης κι αυξάνει τις καύσεις θερμίδων. Ο μάραθος βελτιώνει την πέψη λόγω την χωνευτικών και ηρεμιστικών ιδιοτήτων του. Με τη σημύδα απεκκρίνονται από τον οργανισμό οι τοξίνες.

Κάψουλα νύχτας
Η κάψουλα νύχτας, που λαμβάνεται πριν τον ύπνο, περιέχει στην στη σύνθεση της εκχυλίσματα κασκάρας και μελισσόχορτου, καθώς και ινουλίνη, συστατικά που με την καταπραϋντική και χαλαρωτική τους δράση ρυθμίζουν τη σωστή λειτουργία του εντέρου.

Η κασκάρα ενισχύει την κινητικότητα του εντέρου. Η ινουλίνη είναι πρεβιοτικό που απομονώνεται από τη ρίζα πικροράδικου (κιχωρίου) και αναπτύσσει ωφέλιμα (φιλικά) βακτήρια στο έντερο. Το μελισσόχορτο είναι αντισπασμωδικό και αρωγός της πέψης. Έχει χαλαρωτικές και ηρεμιστικές ιδιότητες.

Το Elimin INTENSE, με τη δύναμη των παραπάνω φυσικών συστατικών, σε συνδυασμό με μια ισορροπημένη διατροφή, βοηθά στην επίτευξη του ιδανικού σωματικού βάρους. Κυκλοφορεί αποκλειστικά στα φαρμακεία από τη Lavipharm.

H Lavipharm είναι ένας ολοκληρωμένος Όμιλος έρευνας, ανάπτυξης, παραγωγής, εισαγωγής, εμπορίας και διανομής φαρμάκων, καλλυντικών και προϊόντων υγείας στην Ελλάδα, με έντονη διεθνή δραστηριότητα.

*Οι κατεχίνες επιταχύνουν τη θερμογένεση (καύση των θερμίδων) και την οξείδωση των λιπών. Επηρεάζουν τα επίπεδα και την κατανομή του σωματικού λίπους. Εργαστηριακές και κλινικές μελέτες αποδεικνύουν ότι οι κατεχίνες οδηγούν στη μείωση του σπλαχνικού λίπους, γεγονός που εξηγεί τη δράση τους στη διαμόρφωση «επίπεδης κοιλιάς».