Η μητρότητα έγινε για μια γυναίκα προτέρημα και αφορμή για μια καινούρια καριέρα, αφού όχι μόνο κατάφερε να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης αλλά να αποκτήσει κι ένα σώμα καλύτερο από πριν, κατάλληλο για πασαρέλα.

Αυτή η γυναίκα είναι η Arizona Muse, ένα πλέον διάσημο μοντέλο που καταξιώθηκε αφού απόκτησε το πρώτο της παιδί το Nikko, εν αντιθέσει με τα μέχρι στιγμής στερεότυπα της μόδας.

H Muse δήλωσε στην βρετανική εφημερίδα Telegraph, πως ο ερχομός του γιου της, την βοήθησε να αποκτήσει σώμα μοντέλου, να είναι δηλαδή αδύνατη.

Πιο συγκεκριμένα δήλωσε «Νομίζω το σώμα μου είναι καλύτερο από τότε που έγινα μητέρα. Προτιμώ το σώμα μου τώρα σε σχέση με το πώς ήταν πριν έχω το Nikko, αν και τώρα γυμνάζομαι, ενώ τότε όχι. Θυμάμαι την μητέρα μου να μου λέει πως αφότου κάνω το μωρό θα γίνω πολύ αδύνατη. Έτσι βάζεις όλα αυτά τα κιλά και μετά απλώς τα χάνεις και συνεχίζεις να χάνεις. Θηλάζεις και είσαι πολύ απασχολημένη και κουρασμένη… οπότε αυτό βοηθά.»

Η ίδια δεν περίμενε αυτή την μεταμόρφωση και για αυτό φρόντισε, απογοητευμένη να πετάξει όλα τα ρούχα που πλέον λόγω των κιλών της εγκυμοσύνης δεν θα της έκαναν.

Όμως έκανε λάθος και να τι συμβουλεύει τις υπόλοιπες μητέρες: «Πρέπει να δώσετε χρόνο στο σώμα σας. δεν μπορείτε να έχετε ένα μωρό 3 μηνών και να σκέφτεστε “αυτό ήταν για μένα”, πρέπει να περιμένετε έναν ολόκληρο χρόνο πριν αρχίσετε να επικρίνετε το σώμα σας και πριν αρχίσετε να το διορθώνετε. Απλά δώστε στον εαυτό σας ένα χρόνο ξεκούρασης.»

Πηγή: jenny.gr