Τι πρέπει να προσέξετε στο σημείο που έχετε τοποθετήσει το ψυγείο σας

Δύο σημαντικές συμβουλές για την εύρυθμη λειτουργία του


ΓΥΝΑΙΚΑ
7:41
15/01/2018
Τι πρέπει να προσέξετε στο σημείο που έχετε τοποθετήσει το ψυγείο σας
loading

Το ψυγείο συνήθως τοποθετείται σε μια άκρη στο χώρο της κουζίνας και κανείς δεν δίνει ιδιαίτερη σημασία σε κάτι παραπάνω.

Κι όμως στην πραγματικότητα υπάρχουν κάποια σημαντικά πράγματα που πρέπει να προσέξουμε όσον αφορά στο σημείο που έχουμε τοποθετήσει το ψυγείο μας.

Αρχικά θα πρέπει να αποφεύγουμε τη μεγάλη επαφή με τον ήλιο. Μπορεί να μην είναι πάντα εύκολο να αποφύγετε τις ακτίνες του ήλιου λόγω του σχεδιασμού της κουζίνας. Όμως, όσο περιορισμένο χώρο κι αν έχετε, φροντίστε, όσο το δυνατόν γίνεται, να βάλετε το ψυγείο στην πιο σκοτεινή πλευρά του χώρου ώστε να μην έχει πολύ ζέστη.

Ένα δεύτερο που πρέπει να προσέχουμε είναι η επαφή του ψυγείου με τους αεραγωγούς θερμότητας. Φροντίστε να μην τοποθετήσετε το ψυγείο δίπλα στο καλοριφέρ και σε οποιαδήποτε άλλη πηγή θερμότητας, όπως τις εστίες της κουζίνας. Αυτό σημαίνει ότι προκαλείται και πάλι αύξηση της θερμοκρασίας στο ψυγείο με αποτέλεσμα να επηρεάζεται η απόδοσή του.

Αν λοιπόν, έχετε τη δυνατότητα, δώστε σημασία στη θέση που το έχετε τοποθετήσει και φροντίστε να μην έχει υπερβολική ζέστη σε εκείνο το σημείο.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει