Το ψυγείο είναι απαραίτητο για να διατηρήσουμε κάποιες τροφές καθώς χρειάζονται χαμηλές θερμοκρασίες. Σύμφωνα με τους ειδικούς όμως, δεν ενδείκνυνται για όλες τις τροφές οι χαμηλές θερμοκρασίες, καθώς μπορεί να αποδειχθούν επικίνδυνες για την υγεία. Δείτε παρακάτω τέσσερις τροφές που είναι καλύτερο να μην βάζετε στο ψυγείο: 1. Κρεμμύδια Τα κρεμμύδια είναι προτιμότερο να διατηρούνται σε δροσερό, ξηρό και αεριζόμενο χώρο. Το ψυγείο είναι πολύ υγρό, γεγονός που μπορεί να τα κάνει να βλαστήσουν. Επιπλέον, όπως και στις πατάτες, το κρύο θα μετατρέψει το άμυλο σε ζάχαρη. Διαβάστε τη συνέχεια στο baby.gr