Πολλές φορές έτυχε να διώξετε από τη ζωή σας έναν άντρα για λόγους που πραγματικά ήταν πταίσματα, όπως λένε οι ειδικοί. Έτσι, προκειμένου να μην υποκύπτετε συνεχώς στα ίδια λάθη, πρέπει να σκεφτείτε γιατί πρέπει να τους ξαναδώσετε μία ευκαιρία.

Πρώτος λόγος, σύμφωνα με τους ειδικούς, είναι το γιατί δεν κάνατε ποτέ σχέση μαζί του. Σε αυτή την περίπτωση, όπως υποστηρίζουν οι ειδικοί, ισχύει το επειδή δεν σας έκανε το κλικ με την πρώτη ματιά. Κι αυτό γιατί, όπως συνεχίζουν, ο μύθος με τον έρωτα από το πρώτο βλέμμα, συνεχίζει να ισχύει και στις μέρες μας. Ξεκολλήστε λοιπόν από τις παλαιότερες εποχές και δώστε του μία ευκαιρία να σας κερδίσει.

Βασικός λόγος πλέον δυσπιστίας σε μια σχέση είναι το προφίλ του στο facebook, το οποίο είναι γεμάτο με φίλες γυναίκες. Αν ανήκετε και εσείς σε αυτή την κατηγορία, έχετε σκεφτείτε ότι ίσως βγάζετε λανθασμένα και βιαστικά συμπεράσματα; Μετρήσατε πόσα αρσενικά υπάρχουν στο δικό σας προφίλ; Αν όχι τότε γιατί δεν σκέφτεστε να τον πλησιάσετε και να του δώσετε την ευκαιρία που ζητά από κοντά; Άλλωστε, όταν ένας άνθρωπος θέλει να σας απατήσει, θα το κάνει και χωρίς προφίλ στο facebook.

Μήπως σας προβληματίζει τώρα και το αν ο υποψήφιος σύντροφος παραείναι καλό παιδί στα πρώτα ραντεβού; Αν πάλι αυτός είναι ένας λόγος που τον παρατήσατε, σκεφτείτε ότι πολλές γυναίκες την πάτησαν από τα… κακά παιδιά αλλά από τους… καλούς, ελάχιστες.