Οι μυημένοι της μόδας θα συναντηθούν σε ένα ξεχωριστό διήμερο τον Μάιο, στο ετήσιο φεστιβάλ που διοργανώνει η βρετανική Vogue καλύπτοντας κάθε πτυχή της βιομηχανίας της μόδας και της ομορφιάς και χαράσσοντας τη νέα στρατηγική της μόδας.

Στο πλαίσιο αυτό το περιοδικό ανακοίνωσε μερικές λεπτομέρειες για το ετήσιο φεστιβάλ, που θα γίνει στο Λονδίνο στις 21 και 22 Μαΐου.

Στο παραπάνω Σαββατοκύριακο η Vogue θα γιορτάσει την 100ή επέτειο από την έναρξη της έκδοσής της και κάλεσε για να μιλήσουν στην επετειακή εκδήλωση, μεταξύ άλλων, την Κιμ Καρντάσιαν, τον Αλεσάντρο Μικέλε και την Γκρέις Κόντινγκτον. Η Καρντάσιαν θα συνομιλήσει με τη διαχρονική μέικ απ άρτιστ, Σάρλοτ Τίλμπουρι. Ο Μικέλε με την αρχισυντάκτρια της βρετανικής Vogue, Αλεξάντρα Σίλμαν, και θα αναφερθεί στο πώς αυτός κατάφερε την ευρεία διάδοση του οίκου Γκούτσι, ενώ η Κόντινγκτον θα μιλήσει για την πολύχρονη καριέρα της στο styling της αμερικανικής Vogue.

Το φεστιβάλ θα καλύψει σχεδόν κάθε πτυχή της βιομηχανίας της μόδας και της ομορφιάς, από τη δημοσιογραφία και τη φωτογραφία της κομμωτικής και του μόντελινγκ, με συζητήσεις, ομιλίες και σεμινάρια υψηλού επαγγελματικού επιπέδου.

Στο διήμερο αναμένεται να μιλήσουν επίσης ο διευθυντής της Vetements, Γκουράν Γκβασάλια, η Αλέξα Τσανγκ και οι οικοδεσπότες της εκπομπής «CNN Style», Ντέρεκ Μπλάσμπεργκ και Λόρεν Σάντο Ντομίνγκο. Επίσης από το φεστιβάλ θα περάσουν πολλοί διάσημοι σχεδιαστές μόδας μεταξύ των οποίων ο Ντομένικο Ντόλτσε και ο Στέφανο Γκαμπάνα, ο Κρίστοφερ Κέιν, η Μαίρη Κατράντζου, ο Πίτερ Ντόντας, η Κλέρ Γουέιτ Κέλερ και η νικήτρια του διαγωνισμού της βρετανικής Vogue για το 2016, Σοφία Γουέμπστερ.

Τα εισιτήρια για την συμμετοχή στο διήμερο φεστιβάλ είναι ήδη διαθέσιμα για τους συνδρομητές της βρετανικής Vogue, ενώ για το ευρύ κοινό η πώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει αύριο, Πέμπτη 7 Απριλίου.