Η εμμονή μιας γυναίκας να μοιάσει με μια κινέζα ηθοποιό με το όνομα Fan Bingbing έχει βγάλει εκτός εαυτού τη μητέρα της, η οποία έδωσε τηλεοπτική συνέντευξη και απειλεί να αποκηρύξει την κόρη της αν δεν σταματήσει να κάνει πλαστικές επεμβάσεις.

Σύμφωνα με τη γυναίκα αλλά και την κόρη της, η 29χρονη Yu Ning έχει δαπανήσει περίπου 123.000 δολάρια για τις 20 αισθητικές και χειρουργικές επεμβάσεις που έχει κάνει κατά τη διάρκεια μόλις δύο ετών για να μοιάσει στην ηθοποιό. Όπως αναφέρουν τα κινεζικά μέσα, η 61χρονη, απογοητευμένη από τις επεμβάσεις που κάνει η κόρη της και για τις συνεχείς αλλαγές στο πρόσωπό της, αποφάσισε να εμφανιστεί και να μιλήσει σε ένα δημοφιλές κινεζικό talk show για την ιστορία της.

kiasmdfna2

Κατά τη διάρκεια της αντιπαράθεσης μητέρας και κόρης στον αέρα της εκπομπής, η μητέρα της Yu είπε με δάκρυα στα μάτια στον παρουσιαστή και στο κοινό που βρισκόταν εκεί πως αναγνωρίζει μόλις μετά βίας την κόρη της τώρα, μετά από τις τόσες πλαστικές και ότι οι συγγενείς έχουν αρχίσει να συγκρίνουν την εμφάνιση της 29χρονης με ένα τέρας.

kiasmdfna3

«Κάθε φορά που την κοιτάζω, αυτή είναι διαφορετική. Μπορώ να την αναγνωρίσω δύσκολα παρ’ όλο που είμαι η μητέρα της», είπε η 61χρονη και θέλοντας να δείξει πόσο δραστικά μέτρα έχει σκοπό να πάρει, δήλωσε ότι θα την αποκηρύξει αν δεν σταματήσει αυτή η εμμονή της.

Η Yu, από την άλλη πλευρά, η οποία διευθύνει μια επιχείρηση ένδυσης στην Κίνα, δήλωσε ότι φιλοδοξεί να μοιάσει στη Fan Bingbing, η οποία θεωρείται ως μια από τις πιο όμορφες Κινέζες στη σόουμπιζ αυτή την περίοδο. Η ίδια επίσης παραδέχτηκε ότι ξεκίνησε να κάνει επεμβάσεις στην Κίνα αλλά πλέον πηγαίνει και αλλού, όπως στη Σεούλ για να επιτύχει ακόμη καλύτερα και φυσικά αποτελέσματα και να αλλάξει την εμφάνισή της. Παρά το γεγονός, μάλιστα, ότι τα λόγια της μητέρας της την πληγώνουν, όπως λέει, αυτό δεν θα την σταματήσει από αυτό που έχει στο μυαλό της, να μοιάσει δηλαδή στην γνωστή ηθοποιό.

kiasmdfna4

Το πιο ακραίο μάλιστα στο οποίο σκοπεύει να προχωρήσει, είναι μια δύσκολη επέμβαση για να αποκτήσει μερικούς πόντους παραπάνω στο ύψος της, βάζοντας κάποιου είδους εμφυτεύματα στην κνήμη.