Σε όλες τις γυναίκες αρέσει να ψωνίζουν προϊόντα μέικ απ, αλλά δυστυχώς τις περισσότερες φορές δεν γνωρίζουν ποιο είναι το κατάλληλο προϊόν για εκείνες με αποτέλεσμα να επενδύουν σε προϊόντα που δεν χρειάζονται.

Αν το δέρμα σας είναι ταλαιπωρημένο από σπυράκια και τις εκάστοτε καιρικές συνθήκες (ζέστη, κρύο) μην αγοράζετε μέικ απ.

Όταν δοκιμάζετε μέικ απ θα πρέπει να το κάνετε πάνω στο πρόσωπό σας και όχι στο χέρι σας, όπως συνηθίζουν οι περισσότερες γυναίκες.

Προτιμήστε για τις αγορές σας να γίνονται κάποιοι στιγμή της μέρας, που τα καταστήματα καλλυντικών δεν έχουν πολύ κόσμο, έτσι ώστε να ασχοληθούν πιο προσεκτικά με εσάς.

Οι πωλήτριες δεν είναι δυνατό να ξέρουν τι ακριβώς θέλετε να αγοράσετε. Μπορεί να έχουν εξειδικευμένες γνώσεις για τι ακριβώς πηγαίνει σε κάθε γυναίκα, αλλά θα πρέπει να είστε σαφής στο πόσο που μπορείτε να διαθέσετε.

Τέλος, ποτέ δεν καθαρίζετε το πρόσωπό σας με απλά χαρτομάντιλα. Όταν δοκιμάζετε κάποιο προϊόν, ζητείστε μαντιλάκι ντεμακιγιάζ, εκτός αν έχετε μαζί σας δικά σας μαντιλάκια.

Πηγή: myworld