Για όσους δεν τα πάνε πολύ καλά με τη μαγειρική και θέλουν να ετοιμάσουν κάτι απλό και νόστιμο!

Συστατικά

* 200 γρ. φέτα
* 2 αυγά
* 1 κ.γ. ελαιόλαδο
* Λιγο πιπέρι καγιέν
* Λίγο θυμάρι

Οδηγίες

1. Βάζουμε σε ένα τηγάνι το λάδι.
2. Μόλις ζεσταθεί προσθέτουμε το θυμάρι.
3. Θρυμματίζουμε την φέτα και την προσθέτουμε στο τηγάνι και μαγειρεύουμε μέχρι να λιώσει.
4. Μόλις λιώσει την βάζουμε σε ένα πήλινο σκεύος και αμέσως σπάμε από πάνω τα δύο αβγά.
5. Προσθέτουμε το πιπέρι και ψήνουμε στον φούρνο σε δυνατή φωτιά ώσπου να γίνουν τα αβγά.

Πηγή: sintagespareas.gr