Οι λαχανοντολμάδες είναι το αγαπημένο σας φαγητό, αλλά ενδιαφέρεστε να μην χάσετε τις βιταμίνες τους; Τότε υπάρχει ένα μικρό μυστικό, που αν το εφαρμόσετε κατά την προετοιμασία τους, τότε θα έχετε γεύση και βιταμίνες μαζί.

Βάλτε το λάχανο στην κατάψυξη για τέσσερις ώρες περίπου. Μετά βγάλτε το και αφήστε το να ξεπαγώσει.Όταν ξεπαγώσει θα διαπιστώσετε ότι τα φύλλα του έχουν μαλακώσει τόσο, ώστε δεν χρειάζεται να βραστούν, καθώς μπορούν να τυλιχτούν.