Έρχεται σιγά-σιγά η στιγμή που θα αποχωριστούμε τα παλτό και τα puffer jackets και θα τα αντικαταστήσουμε με πιο ανάλαφρα πανωφόρια. Μπορεί οι θερμοκρασίες να μην έχουν αρχίσει να ανεβαίνουν ακόμα, αλλά έχουμε ήδη ξεκινήσει να ανυπομονούμε για τις ανοιξιάτικες λιακάδες (και τα ψυχρά βράδια) που μας περιμένουν. O απρόβλεπτος καιρός δεν μας πτοεί και ετοιμαζόμαστε να υποδεχθούμε την άνοιξη με καμπαρντίνες, μπλέιζερ και demi-season πανωφόρια.

Η μόδα στα πανωφόρια για την άνοιξη του 2024 βαδίζει περίπου στα ίδια μονοπάτια με τις τάσεις που επικράτησαν τους προηγούμενους μήνες, αλλά έχει και κάποιους… επισκέπτες από τα παλιά, όπως το bomber jacket, ένα από τα αγαπημένα κομμάτια του 2016. Φέτος το bomber jacket είναι oversized και το βρίσκουμε σε διάφορα υφάσματα. Σακάκια, παρκά και δερμάτινα jackets είναι επίσης must γι’ αυτή την εποχή.

Ανοιξιάτικο παρκά

Η άνοιξη θέλει χρώμα κι εμείς θέλουμε στιλ. Τα παρκά συνδυάζουν και τα δύο. Το συγκεκριμένο σχέδιο έχει και κουκούλα, ώστε οι ξαφνικές μπόρες να μην μας πιάσουν απροετοίμαστες.

About You Only Ανοιξιάτικο παρκά «Blue» €57,90 (με έκπτωση)

Εμπριμέ μπουφάν

Αν θέλετε κι άλλο χρώμα, τότε η καλύτερη επιλογή για εσάς είναι το εμπριμέ. Σε αυτό το σχέδιο, τα μανίκια του τζάκετ είναι πολύ εντυπωσιακά, ενώ η ποικιλία των χρώματων μεταφράζεται σε εύκολους συνδυασμούς με τα περισσότερα κομμάτια της ντουλάπας σας.

Answear Μπουφάν Desigual €159,90

All time classic καμπαρντίνα

Από τη λίστα δεν θα μπορούσε να λείπει η κλασική καμπαρντίνα. Το απόλυτο ανοιξιάτικο πανωφόρι, κατάλληλο για τον μεταβατικό καιρό και ένα κομμάτι που δεν θα φύγει ποτέ από τη μόδα. Για τις πρωινές και απογευματινές σας εξόδους, η καμπαρντίνα είναι η απάντηση κάθε φορά που θα αναρωτιέστε «τι να βάλω από πάνω».

Marks & Spencer Καπαρντίνα σε μακριά γραμμή με υψηλή περιεκτικότητα σε βαμβάκι €99,99

Oversized blazer

Η αγάπη μας για την oversized εφαρμογή των ρούχων είναι δεδομένη. Ειδικά όμως στα blazers είναι το κάτι άλλο. Μπορείτε να τα φορέσετε με φούτερ, πουκάμισο, τζιν, παντελόνια και ό,τι άλλο φανταστείτε. Έξτρα συμβουλή από εμάς είναι να αγοράσετε blazer με φόδρα για να σας κρατά ζεστές.

Zara Μπλέιζερ κρουαζέ oversized €39,95

Bomber jacket

Το bomber jacket έκανε την πρώτη του εμφάνιση γύρω στο 2016 και οι περισσότερες γυναικείες ντουλάπες είχαν από ένα. Φορέθηκαν πολύ και μετά εξαφανίστηκαν. Τώρα, όμως, επανήλθαν δυναμικά κι εμείς ερωτευθήκαμε αυτό το καφέ κοτλέ bomber jacket.

Mind Your Style Bomber τζάκετ με όψη κοτλέ €60 (με έκπτωση)

Leather jacket/blazer

Στιλάτο, άνετο, ζεστό και ρούχο-μπαλαντέρ. Τι άλλο να ζητήσει μια γυναίκα από το πανωφόρι της; Το leather blazer καταφέρνει να συνδυάσει όλα αυτά τα στοιχεία. Μπορείτε να το φορέσετε από το πρωί ώς το βράδυ και να το συνδυάσετε με τζιν, φορέματα, φούστες και παντελόνια.

Mind Matter Addison Blazer €85 (με έκπτωση)