Επιτέλους Σαββατοκύριακο και ήρθε η στιγμή που θα απολαύσουμε τον καφέ ή το brunch που έχουμε κανονίσει με τις φίλες μας. Ευκαιρία να ντυθούμε άνετα και χαλαρά, και να χαρούμε τη βόλτα μας!

Για ένα πετύχετε μία casual και κομψή ταυτόχρονα εμφάνιση, σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε τα παρακάτω κομμάτια:

  • Τζιν παντελόνι
  • Καθημερινό φόρεμα
  • Midi φούστα
  • Πουλόβερ ή ζακέτα
  • Καμπαρντίνα ή μάλλινο παλτό
  • Δερμάτινο jacket
  • Sneakers, loafers, μπαλαρίνες, μποτάκια, flats ή χαμηλό τακούνι.

Μπορείτε να φτιάξετε ένα ολοκληρωμένο σύνολο με οποιονδήποτε συνδυασμό των παραπάνω, ενώ αν θέλετε να «ανεβάσετε» το look σας, μπορείτε να επιλέξετε να το συμπληρώσετε με κοσμήματα ή μία κομψή τσάντα.

Όσο για να πάρετε ιδέες, ακολουθούν 5 προτάσεις για casual εμφανίσεις που δεν υστερούν σε στιλ και προσωπικότητα.

Janna Sireac: Ίσιο τζιν + Πουκάμισο + Κόκκινες μπαλαρίνες

Κόκκινο και μπλε αποτελούν πάντα αγαπημένο συνδυασμό. Ίσιο σκούρο τζιν, μπλε πουκάμισο και κόκκινες Mary Jane μπαλαρίνες επέλεξε η Janna Sireac δίνοντάς μας τη δική της πρόταση για το τι φοράμε το ΣΚ. Αν νιώθετε (δικαιολογημένα) πως είναι κάπως… χειμώνας για να βγείτε από το σπίτι χωρίς πανωφόρι, μπορείτε να ρίξετε από πάνω σας μια κλασική μπεζ καμπαρντίνα.

Σοφία Ακριτίδου: Faux fur + Φαρδύ τζιν + Sneakers

Όπως ξέρετε, φέτος οι γούνες είναι πρωταγωνίστριες. Η Σοφία Ακριτίδου έχτισε το δικό της outfit πάνω στο ροζ, επιλέγοντας ροζ τοπ και ροζ τσάντα. Μη διστάσετε να επιλέξετε έντονα χρώματα, είτε για να φωτίσετε μια συννεφιασμένη μέρα είτε για να εναρμονιστείτε με τη χειμωνιάτικη λιακάδα.

Μαρία Παπαγεωργίου: Puffer + Φόρεμα + Αρβυλάκια

Ο συνδυασμός ενός puffer jacket με φόρεμα είναι άχαστη επιλογή. Οι αποχρώσεις του μπλε ταιριάζουν πολύ στη Μαρία Παπαγεωργίου και βλέποντας το look της, θέλουμε να το δοκιμάσουμε κι εμείς τώρα.

Γεωργία Σμαριανάκη: Δερμάτινο jacket + Κολάν + Sneakers

Φέτος τα κολάν δεν φοριούνται μόνο στο γυμναστήριο. Η Γεωργία Σμαριανάκη δείχνει πώς το φοράμε στην καθημερινότητά μας, συνδυάζοντας το κολάν με oversized leather jacket και trendy sneakers.

Γκάια Μερκούρη: Δερμάτινo jacket + Πουλόβερ + Φαρδύ τζιν

Τα φαρδιά ρούχα δίνουν την εντύπωση του effortless chic. Η Γκάια Μερκούρη φόρεσε για τη βόλτα της το wide leg τζιν της και το oversized leather jacket της. Μαζί με ένα φαρδύ πουλόβερ, είναι ο πιο άνετος συνδυασμός.