Η McLaren δεν έμεινε με… σταυρωμένα τα χέρια στην πίστα του Σπα και ενόψει ενός τριημέρου γεμάτο δράση στο Grand Prix Βελγίου για τη Formula 1 απαγόρευσε στο Νίκο Ρόζμπεργκ να βγάλει οποιαδήποτε selfie μπροστά από το paddock της.

Μάλιστα, οι υπεύθυνοι της βρετανικής ομάδας εκτύπωσαν μια κόλλα Α4 κι έβαλαν σ’ έναν κόκκινο κύκλο με απαγορευτικό μια φωτογραφία του Φινλανδού άλλοτε Παγκόσμιου Πρωταθλητή και έγραψαν: «Όχι selfies του Ρόζμπεργκ».

Η ανάρτηση έγινε viral μέσω του «Χ» (σ.σ. πρώην Twitter) με τον Ρόζμπεργκ να απαντά πως το επόμενο που θα κάνει είναι να πάει να βγάλει selfie μπροστά από το… εργοστάσιο της ομάδας.

Η «κατάρα» του Ρόζμπεργκ

Ο Νίκο Ρόζμπεργκ, που έτρεξε στη Formula 1 για δέκα χρόνια από το 2006 ως το 2016 και ήταν πρωταγωνιστής μιας επικής μάχης με τον Λιούς Χάμιλτον, έχει, πλέον, τη φήμη του γκαντέμη στο paddock.

Την περασμένη εβδομάδα στην Ουγγαρία, ο Ρόζμπεργκ, που εκτελεί χρέη σχολιαστή για τηλεοπτικά δίκτυα, έβγαλε selfie μπροστά από το γκαράζ του Μαξ Φερστάπεν (Red Bull) πριν τις κατατακτήριες δοκιμές κι εκείνος ήρθε δεύτερος πίσω από τον Λιούις Χάμιλτον που πήρε την 104η pole position της καριέρας του. Την επόμενη μέρα έβγαλε selfie μπροστά από το γκαράζ του Χάμιλτον κι εκείνος αν και ξεκίνησε πρώτος δεν κατάφερε καν να ανέβει στο βάθρο.

Ο… συνδυασμός των δύο σχολιάστηκε στα social media κι έτσι γεννήθηκε «η κατάρα του Νίκο Ρόζμπεργκ». Οπότε η McLaren που στα τελευταία Grands Prix εντυπωσιάζει με τα αποτελέσματα των Λάντο Νόρις και Όσκαρ Πιάστρι ήθελε να αποφύγει να γίνει το νέο… θύμα της υποτιθέμενης κακοτυχίας που προκαλεί ο Ρόζμπεργκ.