Η αναβολή, για τεχνικούς λόγους, της επετειακής συναυλίας της Άννας Βίσση στη Θεσσαλονίκη για τα 50 χρόνια της τραγουδίστριας στη μουσική σκηνή της χώρας, έφερε απογοήτευση στους θαυμαστές της και το Twitter πήρε φωτιά από τα σχόλια των χρηστών.

Η συναυλία στο Θέατρο Γης, στη Θεσσαλονίκη, επρόκειτο να ξεκινήσει στις 21:30, ωστόσο αναβλήθηκε για τεχνικούς λόγους που αφορούν την ασφάλεια των συντελεστών. Σύμφωνα με ενημέρωση, νέα ημερομηνία θα ανακοινωθεί εντός τριών ημερών.

Απογοητευμένη εμφανίστηκε και η ίδια η Άννα Βίσση, η οποία μέσω του Instragram ανέφερε: «Η απογοήτευση η δική μου και του Νίκου (Καρβέλα), όπως φαντάζομαι και η δική σας, είναι τεράστια. Δεν πιστεύαμε ότι μπορεί ποτέ να συνέβαινε κάτι τέτοιο. Μία τόσο ωραία μέρα, είμαστε στη Θεσσαλονίκη, έτοιμα ήταν όλα αλλά ένα τεράστιο τεχνικό πρόβλημα που δεν θα λυνόταν ούτε σε αρκετές ώρες μάς αναγκάζει να αναβάλλουμε τη συναυλία»

«Δεν μπορείτε να φανταστείτε πώς αισθάνομαι. Βλέπω τα μηνύματά σας. Λυπάμαι αλλά δεν φταίμε καθόλου εμείς, φταίει το σύστημα. Στεναχωριέμαι πάρα πολύ. Θα τα πούμε όμως σύντομα. Προσπαθούμε τώρα να βρούμε μία νέα ημερομηνία που να είναι εφικτό να γίνει αυτή η συναυλία», κατέληξε η τραγουδίστρια στο μήνυμά της.

Ακολουθούν ορισμένα χαρακτηριστικά σχόλια στο Twitter για την αναβολή της συναυλίας της Άννας Βίσση: