Σάλος ξέσπασε στο διαδίκτυο με το αστείο που έκανε μια μητέρα, καθώς δημοσίευσε βίντεο, στο οποίο ανέφερε ότι έκανε μαύρισμα στο μωρό της, ώστε το χρώμα του να ταιριάζει με την επιδερμίδα της.

Σύμφωνα με τη nypost.com, η 21χρονη Kylen Suttner δημοσίευσε ένα βίντεο στο TikTok με την εξής λεζάντα: «Όταν όλοι μου λένε να σταματήσω το μαύρισμα στο μωρό μου, αλλά οι στοργικοί υπάλληλοι έχουν οικογένειες να ταΐσουν».

Τα σχόλια λοιπόν, έπεσαν «βροχή», με αρκετούς να αναφέρουν πως «είσαι αηδιαστική μητέρα» και ότι είναι «φρικτό» αυτό που έκανε στο παιδί της.

Ωστόσο, η ίδια ανέφερε ότι πρόκειται για αστείο και είπε πως «ο μικρός είχε ίκτερο και φαινόταν πολύ μαυριδερός όταν γεννήθηκε. Όλοι σχολίασαν το χρώμα του, οπότε αποφάσισα να κάνω ένα αστείο γι’ αυτό. Ποτέ δεν θα χρησιμοποιούσα πραγματικά προϊόν μαυρίσματος στο μωρό μου».

«Νιώθω ότι οι περισσότεροι κατάλαβαν ότι ήταν ένα αστείο, αλλά οι λίγοι που δεν το έκαναν τρομοκρατήθηκαν», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Έτσι, παρά τα αρνητικά σχόλια που συγκέντρωσε η ανάρτηση της, ορισμένοι αντιλήφθηκαν ότι πρόκειται για αστείο, με ένα χρήστη να αναφέρει χιουμοριστικά πως «μου αρέσει αυτό» και ένας άλλος να προσθέτει «μακάρι να είχα το χρώμα του δέρματος του».