Μια 31χρονη γυναίκα αρραβωνιάστηκε τη 56χρονη αγαπημένη της δασκάλα από το Γυμνάσιο, την οποία αναζήτησε μετά από 16 χρόνια, όταν αποφάσισε να κάνει coming out στην οικογένεια της ως λεσβία.

Όπως αναφέρει η nypost.com, η 31χρονη Monica Ketchum το 2004 που πήγαινε στο Γυμνάσιο, είχε ως καθηγήτρια τη 56χρονη Michelle Foster. «Η Michelle ήταν η δασκάλα μου στην έβδομη τάξη και ήταν η αγαπημένη μου. Δεν είχαμε καμία σχέση εκτός από το ότι ήταν καλή δασκάλα, μέχρι που επικοινώνησα στο Facebook 16 χρόνια αργότερα», είπε χαρακτηριστικά η Monica.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η 31χρονη βίωσε μια δύσκολη κατάσταση στην οικογένεια της, όταν το 2020 αποκάλυψε πως είναι ομοφυλόφιλη. Έτσι, ψάχνοντας παρηγοριά αναζήτησε τη δασκάλα της, με την οποία ένιωθε πάντα οικεία.

Ξεκίνησαν λοιπόν, να επικοινωνούν διαδικτυακά τον Απρίλιο του 2020 και τον Αύγουστο του 2021 συναντήθηκαν για πρώτη φορά μετά το σχολείο. «Καθίσαμε και φάγαμε μεσημεριανό για πέντε ώρες, ήταν υπέροχο», είπε η Monica και πρόσθεσε πως «ήμασταν κοντά και γίναμε υπέροχοι φίλοι».

Τελικά, συνειδητοποίησαν ότι δεν έτρεφαν μόνο φιλικά συναισθήματα η μία προς την άλλη, αλλά πως είχε αναπτυχθεί κάτι βαθύτερο ανάμεσα τους. Έτσι, αποφάσισαν να κάνουν σχέση και τον Μάιο του 2022 πήραν επίσημα διαζύγιο. Η Monica από τον σύζυγο της και η Michelle από τη σύζυγο της, με την οποία ήταν παντρεμένη αρκετό καιρό, ενώ και οι δύο γυναίκες είχαν αποκτήσει παιδιά από τους γάμους τους.

Πλέον, είναι ερωτευμένες και σχεδιάζουν να παντρευτούν τον Ιούνιο. Εντούτοις, ένα από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, είναι πως ο κόσμος θεωρεί ότι πρόκειται για μητέρα και κόρη και όχι για ζευγάρι.

«Οι άνθρωποι πάντα ρωτούν αν είναι η μητέρα μου. Έτσι, πρόσφατα σχεδίασα ένα μπλουζάκι που λέει: “Όχι, δεν είναι η μαμά μου”», είπε η Monica Ketchum.