Για τελευταία φορά το 2022 – ένεκα Παγκοσμίου Κυπέλλου – ήρθε ο Αντώνης Κανάκης με το Βινύλιο στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, τη νύχτα της Παρασκευής (18/11), μέσα από το πρόγραμμα του ΑΝΤ1. Με ένα αφιέρωμα στη νυχτερινή ζωή και την «χρυσή εποχή» της πίστας, η παρέα από την Θεσσαλονίκη έμελλε να ανάψει φωτιές στις οθόνες μας.

Η εκπομπή ήταν έτσι όπως ακριβώς έπρεπε: μερακλίδικη και κιμπάρικη σαν τις εποχές που μας γύρισε πίσω στα 80΄s και τα 90΄s.

Ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του ταξίδεψαν το τηλεοπτικό κοινό στις λαϊκές πίστες περασμένων δεκαετιών και γρήγορα το κέφι άναψε στο Twitter.

Όσο στην εκπομπή έπεφταν γαρύφαλλα με τις πενιές θρυλικών επιτυχιών οι χρήστες του διαδικτύου έδιναν ρέστα με τις αναπολήσεις τους και τις αντιδράσεις τους.

Κατά τη διάρκεια της μουσικής βραδιάς, μάλιστα, ο Λευτέρης Πανταζής εμφανίστηκε μέσω skype στον τηλεοπτικό αέρα προκειμένου να μοιραστεί μνήμες και στιγμές από εκείνα τα χρόνια. Όταν όμως τον καλησπέρισε ο Αντώνης Κανάκης… προχώρησε σε μια επική γκάφα σχετικά με την κόρη του, Κόνι Μεταξά.

Απίθανος Αντώνης Κανάκης: Ο… ροκάκιας μεράκλωσε κι άρχισε να σπάει πιάτα στο κεφάλι του

Μπορεί να μεγάλωσε με τους ήχους της ροκ αλλά ποιος μπορεί να μείνει ασυγκίνητος στα βαριά λαϊκά της πίστας;

Ο Αντώνης Κανάκης στο «Βινύλιο» της Παρασκευής (18/11) άφησε στην άρκη τον Jimmy Hendrix, τους Nirvana και τον Rory Gallagher και αφέθηκε στα σουξέ των 80’s και 90’s που χαρακτήρισαν μία ολόκληρη εποχή και που άφησαν ανεξίτηλο το στίγμα τους στον πολιστιμό και την κουλτούρα των Ελλήνων.

Μάλιστα ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 ήρθε τόσο πολύ σε κέφι που δεν δίστασε να σπάσει και μια αρμαθιά πιάτα στο κεφάλι του πάνω στο γερό γλέντι που στήθηκε στην τελευταία εκπομπή της χρονιάς λόγω του Μουντιάλ.

Δεν γλίτωσε όμως από τον πονοκέφαλο…