Μία από τις πιο δυνατές σκηνές της σειράς «Παγιδευμένοι» του ANT1 προβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας (24/10) επί της οθόνης. Η Άννα έλαβε την απάντηση που περίμενε κι ο δολοφόνος της αδερφής της, της Μυρτώς, ομολόγησε το έγκλημά του.

Ο Άγγελος είπε την αλήθεια κι η κατάσταση ανάμεσά τους βγήκε εκτός ορίων. Ο ίδιος της ανέφερε πως ήταν ερωτευμένος μαζί της, αλλά δεν μπόρεσε να αντέξει τις πράξεις που έκανε και τη σκότωσε. Η Άννα πνιγμένη από τον πόνο, τον πετά επάνω στο γραφείο κι όσο ο Άγγελος διαβάλλει την νεκρή αδερφή της, η Άννα βγαίνει όλο και περισσότερο εκτός ορίων κι είναι έτοιμη να τον χτυπήσει με ένα σταχτοδοχείο και να πάρει την εκδίκησή της για την Μυρτώ. Ο Δημήτρης επεμβαίνει κι ο Άγγελος συλλαμβάνεται.

Η ερμηνεία της Μάρθας Λαμπίρη Φεντόρουφ ήταν υποδειγματική κι έδειξε ξεκάθαρα τον πόνο του να έχεις χάσει έναν δικό σου άνθρωπο και να μην ξέρεις πως να διαχειριστείς την αλήθεια. Οι χρήστες του Twitter έγραψαν ότι η σκηνή τους προκάλεσε ανατριχίλα κι έκοψε την ανάσα για την έντασή της.

Η σκηνή τώρα που έκανε τους τηλεθεατές να ενθουσιαστούν ήταν το ενδιαφέρον του Δημήτρη προς την Άννα όταν ήρθε σε σύγκρουση με τον δολοφόνο της αδερφής της, τον Άγγελο.

Όταν ο Άγγελος παραδέχτηκε μπροστά στην Άννα ότι σκότωσε την Μυρτώ και εκείνη έχασε τον έλεγχο ορμώντας πάνω του το αποτέλεσμα ήταν να την σπρώξει στο πάτωμα και εκείνος να προσπαθήσει να αποδράσει από την πίσω είσοδο.

Εκεί την βρήκε ο Δημήτρης λιπόθυμη και την αγκάλιασε σφιχτά λέγοντάς της «Φοβήθηκα πολύ».

Αυτή την σκηνή δεν σταμάτησε να σχολιάζει το Twitter αποθεώνοντας τον έρωτα αυτό και ζητώντας ένα παρόμοιο!