Πανικός επικρατεί στη Λιθουανία από ένα νέο σνακ που λανσάρεται στην αγορά, καθώς πρόκειται για πατατάκια που έχουν γεύση αιδοίου, με τους δημιουργούς να τονίζουν ότι με αυτά κάποιος «θα κάνει έρωτα για πρώτη φορά στο στόμα του».

Όπως αναφέρει η nypost.com, το συγκεκριμένο σνακ παράγεται από την εταιρία Chazz που εδρεύει στη χώρα της Βαλτικής και είναι διαθέσιμο μόνο στην Ευρώπη, ενώ κοστίζει 9,9 ευρώ και μέχρι στιγμής έχει ξεπουλήσει.

Εκπρόσωποι της εταιρείας αναφέρουν ότι τα σνακ ονομάζονται «πατατάκια με γεύση αιδοίου» και είναι εμπνευσμένα από το γεγονός ότι οι millennials κάνουν λιγότερο σεξ σε σχέση με τις προηγούμενες γενιές, αφού προτιμούν τα ερωτικά ερεθίσματα που προσφέρουν τα social media.

«Σύμφωνα με επιστημονικές έρευνες που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια, οι millennials κάνουν ερωτικές επαφές τρεις φορές λιγότερο από τους γονείς τους, όταν ήταν στην ίδια ηλικία», αναφέρει χαρακτηριστική ανακοίνωση που περιγράφει το προϊόν και προσθέτει πως «είναι απίστευτο ότι κάποιος επιλέγει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αντί για ζωντανή επικοινωνία, ραντεβού και πραγματικό σεξ».

Η ασύλληπτη ιδέα στην πράξη

Τα πατατάκια με γεύση αιδοίου πήραν αρκετό καιρό, ώστε από μια ιδέα να γίνουν πραγματικότητα, καθώς χρειάστηκε να γίνει έρευνα, στην οποία υπήρχαν πολλοί συμμετέχοντες.

Συγκεκριμένα, η Chazz «επέλεξε τα πέντε πιο γενναία και έμπειρα μέλη της ομάδας (αγόρια και κορίτσια)», από τα οποία ζήτησε να στείλουν επιστολές, όπου θα περιέγραφαν τις ερωτικές γεύσεις που τους αρέσουν.

«Την ίδια στιγμή, άλλοι συνάδελφοι έψαχναν σε ηλεκτρονικά φόρουμ και βρήκαν δεκάδες απόψεις από διαφορετικές χώρες για την γεύση του αιδοίου», αναφέρει χαρακτηριστικά η εταιρεία.

«Αφού συνοψίσαμε τα αποτελέσματα, συμφωνώντας σε όλες τις βασικές αισθήσεις αυτής της γεύσης, σχηματίσαμε το αποτέλεσμα και το στείλαμε στους τρεις τεράστιους κατασκευαστές μπαχαρικών της ΕΕ», προσθέτει στη συνέχεια.

Έτσι, αφού δόθηκε κι επίσημα το «πράσινο φως» για την παραγωγή, η Chazz περιόρισε τα δεκάδες δείγματα που προέκυψαν σε μερικά που προσέγγιζαν καλύτερα την πραγματική γεύση του αιδοίου.