Το ντους αποτελεί μια καθημερινή συνήθεια για τους περισσότερους από εμάς. Όχι όμως για μια νεαρή γυναίκα, η οποία υποστηρίζει ότι μπορεί να περάσει και πάνω από μια εβδομάδα χωρίς να έχει κάνει μπάνιο. Και αυτή την κάνει να αισθάνεται καλά…

Η 23χρονη Aydan Jane έχει προκαλέσει συζήτηση μετά την ανάρτηση ενός βίντεο στο TikTok, όπου αποκαλύπτει ότι κάνει μπάνιο κάθε 10 μέρες! Ναι… μια φορά στις 10 μέρες!

«Είμαι η ζωντανή απόδειξη ότι δεν χρειάζεται να κάνεις μπάνιο συχνά για να φαίνεσαι και να αισθάνεσαι καλά», λέει στο βίντεο με τα 2,9 εκατομμύρια views.

Η ίδια υποστηρίζει ότι η μόνη αξιοπρόσεκτη διαφορά είναι στα μαλλιά της, τα οποία θα ήταν πιο σγουρά αν τα έπλενε πιο συχνά.

Απαντώντας σε απορίες, είπε ότι δεν μυρίζει, παρά το γεγονός ότι αρκετοί την προέτρεψαν να κάνει μπάνιο πιο συχνά. «Θα έλεγα ότι είναι καλύτερο για το περιβάλλον αν κάνεις μπάνιο λιγότερο γιατί το νερό είναι ένα πολύτιμο αγαθό», σημείωσε σε ένα άλλο βιντεάκι.

Η TikTokker είπε ακόμη ότι δεν αλλάζει το πρόγραμμα του μπάνιου της ακόμη και όταν έχει περίοδο. «Η περίοδος δεν σε κάνει βρώμικη. Η περίοδος δεν είναι βρώμικη», είπε απαντώντας σε ένα σχόλιο.