Όσον αφορά στις πρωτότυπες προτάσεις γάμου αυτή που έκανε ένας 29χρονος άνδρας στην αγαπημένη του στη Θεσσαλονίκη, βρίσκεται ψηλά στην… λίστα.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα thestival.gr, ο Σταύρος είχε το… πλεονέκτημα, πάντως, να φέρει εις πέρας την «παραμυθένια» πρόταση γάμου προς την καλή του. Είχε το χώρο, τα σκηνικά και τα κοστούμια…

Μαζί με την Βαρβάρα συμμετείχαν εθελοντικά σε μια θεατρική παράσταση «Το παν», το οποίο παιζόταν στο Βασιλικό Θέατρο και τα έσοδα του οποίου δόθηκαν για φιλανθρωπικό σκοπό.Το έργο διαδραματίζεται σε ένα παραμυθένιο δάσος.

Την περασμένη Κυριακή (29/5) ήταν η τελευταία παράσταση. Τα είχε σχεδιάσει όλα στο μυαλό του. Δεν το περίμενε κανείς. O μόνος που γνώριζε ήταν ο σκηνοθέτης Βησσαρίων Σάκκος. Το ζευγάρι έμεινε τελευταίο και αφού υποκλίθηκε στο κοινό που είχε γεμίσει το θέατρο, ο Σταύρος γονάτισε και έκανε το μεγάλο βήμα. Ζήτησε από την γυναίκα της ζωής του να τον παντρευτεί, σε ένα παραμυθένιο σκηνικό, όπως αρμόζει στην περίσταση. Η απάντηση ήταν φυσικά «ναι» και άπαντες ξέσπασαν σε χειροκροτήματα.