Στο TikTok έχεις την ευκαιρία να γίνεις σταρ ανεξάρτητα από την ηλικία σου. Απόδειξη η 92χρονη γιαγιά σταρ του social media με 3,8 εκατομμύρια followers. Η γιαγιά Ντρόνιακ από το TikTok έχει μερικά δυνατά αιτήματα – ή μάλλον απαιτήσεις – για την κηδεία της.

Η Ντρόνιακ, της οποίας η πλήρης ταυτότητα και η τοποθεσία παραμένουν μυστήριο για τους περισσότερους από τους οπαδούς της, είναι γνωστή για το ότι μοιράζεται συμβουλές και ειδήσεις από τη ζωή της ως ανύπαντρη ηλικιωμένη στα 92 της χρόνια.

Και ορισμένες αναρτήσεις έχουν συγκεντρώσει 15 εκατομμύρια ή και περισσότερες προβολές.

Τώρα η gran-fluencer μοιράστηκε και τις τρεις παράξενες επιθυμίες της για την κηδεία της με τα εκατομμύρια των οπαδών της στην πλατφόρμα.

Το τρίπτυχο της κηδείας και το μυστήριο με την Μπέρτα

«Αυτοί είναι οι κανόνες μου στην κηδεία μου», ξεκινά η ηλικιωμένη στο νέο TikTok, το οποίο έχει συγκεντρώσει πάνω από 10 εκατομμύρια προβολές μέχρι στιγμής.

  • «Μπορείτε να κλάψετε, αλλά μην κλαίτε πάρα πολύ. Μην γελοιοποιείστε τον εαυτό σας.
  • Η Μπέρτα δεν είναι καλεσμένη. Μην την αφήσετε να μπει.
  • Και καλύτερα να μεθύσεις μετά. Πιες ένα σφηνάκι για μένα!» Ως προσθήκη, η γιαγιά Ντρόνιακ επιβεβαίωσε στα σχόλια ότι το να μεθύσεις κατά τη διάρκεια της κηδείας είναι επίσης εντάξει.

Στη λεζάντα της, πρόσθεσε: «Δεν θα γίνει σύντομα, αλλά μην το ξεχάσετε.» Οι συνοπτικές οδηγίες της Droniak για την κηδεία χειροκροτήθηκαν με ενθουσιασμό από τους χιλιάδες που σχολίασαν το βίντεο.

Ωστόσο, το πραγματικό ερώτημα στο μυαλό όλων: Ποια είναι η Μπέρτα και τι έκανε για να είναι ανεπιθύμητη στην κηδεία της γιαγιάς του TikTok. Στις εκκλήσεις των ακολούθων της για περισσότερες λεπτομέρειες η Ντρόνιακ είπε «θα σας τα πω σύντομα».