Η αγάπη των μανάδων είναι ατελείωτη. Ορισμένες φορές όμως ξεπερνούν τα όρια φέρνοντας σε δύσκολη θέση τα παιδιά τους. Έχουμε δει πολλές φορές δημοσιογράφους εν ώρα live μετάδοσης να έρθουν αντιμέτωποι με κάποιον αγενή ο οποίος θα φωνάξει κάτι άσχημο ή έχουμε γίνει μάρτυρες ακόμα και επιθέσεων απέναντί τους.

«Επίθεση» αγάπης από μία μάνα στο γιο της ωστόσο δεν είχαμε ξαναδεί. Ο Μάιλς Χάρις, του καναλιού ABC 6 προσπαθούσε να βγάλει το ρεπορτάζ όταν η μητέρα του τον πλησίασε με το αυτοκίνητό της και του φώναξε: «Γεια σου μωρό μου». «Προσπαθώ να δουλέψω τώρα» είπε ο δημοσιογράφος στη μητέρα του την οποία είδε ξαφνικά σε ένα μαύρο αυτοκίνητο ενόσω μετέδιδε το ρεπορτάζ του.

Ο Χάρις έγινε άθελά του θέμα σε όλο τον κόσμο όταν η μητέρα του, μπήκε αιφνιδιαστικά στο πλάνο και μετά ακολούθησε μια τρυφερή στιχομυθία. Η ιδιαίτερη στιγμή απαθανατίστηκε κατά τη διάρκεια του ρεπορτάζ που παρουσίαζε δημοσιογράφος για τον τηλεοπτικό σταθμό όπου εργάζεται.

Η στιχομυθία και το βίντεο

Το ρεπορτάζ απέκτησε άλλο ενδιαφέρον όταν η μητέρα του δημοσιογράφου, του τηλεοπτικού σταθμού στο Οχάιο, φάνηκε με το αυτοκίνητό της στο σημείο όπου γινόταν η σύνδεση, ενώ ο γιος της ξεκινούσε να μεταδίδει το θέμα του.

Ο ρεπόρτερ ένιωσε κάπως άβολα κι αυτό φάνηκε όταν συνειδητοποίησε κινείτο ένα πολύ γνώριμο όχημα με κατεύθυνση… εκείνον. Με ένα αμήχανο χαμόγελο, στράφηκε στην κάμερα και είπε: «Αυτή είναι η μαμά μου…».

Στη συνέχεια, ένα μαύρο αυτοκίνητο τον πλησίασε και κατέβασε το παράθυρο, με τη μητέρα να χαιρετά ενθουσιωδώς τον γιο της. «Γεια, μωρό μου!», ακούγεται να λέει, με το παιδί της να απαντά: «Προσπαθώ να δουλέψω τώρα!».

Το κλιπ που δημοσίευσε ο τηλεοπτικός σταθμός δεν άργησε να γίνει ανάρπαστο στα κοινωνικά δίκτυα. Το βίντεο τελειώνει με τον Χάρις να λέει στη μητέρα του: «Μην εμποδίζεις την κυκλοφορία, γιατί έχεις αυτοκίνητα πίσω σου». Εκείνη του απάντησε «εντάξει», του έστειλε ένα φιλί και έφυγε.