Εδώ και λίγες ημέρες αναμενόταν ο Γιώργος Παπανδρέου να ανακοινώσει την υποψηφιότητά του για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ και τελικά αυτό έγινε με ένα τηλεοπτικό μήνυμα χθες Τετάρτη. Ήταν μια εξέλιξη που δεν πέρασε απαρατήρητη από τον κόσμο του Twitter, όπου τα σχόλια έπεσαν βροχή και συνεχίζουν να πέφτουν.

«Αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα για την ηγεσία του Κινήματος. Θα συμβάλω με όλες μου τις δυνάμεις για να ξαναγίνει η παράταξη μας μεγάλη και ισχυρή. Πρωταγωνιστής και πάλι των εξελίξεων. Καταλύτης για την διαμόρφωση μιας προοδευτικής πρότασης διακυβέρνησης», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Παπανδρέου στο μήνυμά του.

Καστελόριζο (23 Απριλίου 2010: Όταν η Ελλάδα έμπαινε στα μνημόνια) και «λεφτά υπάρχουν» κυριάρχησαν στα σχόλια των χρηστών στο Twitter μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας Παπανδρέου.

«Γιώργο… λεφτά υπάρχουν ακομη?», ανέφερε ένα σχόλιο, ενώ ένα άλλο σημείωνε: «Άφωνοι μείναμε ρε Γιώργη. ΕΝΦΙΑ εσύ καταργείς; #Παπανδρεου».

«Πωπω βαρεμάρα. Άντε τελειώνετε. Απλά διώξτε τον Λοβέρδο», τουίταρε κάποιος.

«Η φάρσα… επαναλαμβάνεται ως ιστορία…», ήταν ένα ακόμη σχόλιο.

Σύμφωνα με έναν ακόμη σχολιαστή, «αν είχε χιούμορ ο #Παπανδρεου θα ανακοίνωνε την υποψηφιότητα του από το Καστελόριζο».

«Δηλαδή αν κερδίσει ο #Παπανδρέου στις εσωκομματικές, ο Κυριάκος θα έχει απέναντι του, αυτόν και τον Τσίπρα;;; Εντάξει Κυριάκο, πες μας νούμερα να παίξουμε Τζόκερ, μήπως και πάρουμε λίγο από την τύχη σου!», έγραψε κάποιος ακόμη.

«Εκλογές με Τσίπρα-Παπανδρέου-Μητσοτάκη στις θέσεις ισχύος. Δε βαριέσαι ποτέ στην Ελλάδα», ανέφερε ένα άλλο tweet.

Γιώργος Παπανδρέου: Τα σχόλια στο Twitter