Γιατί οι κάτοικοι του Μιλάνου πρέπει να είναι πάντα χαμογελαστοί

Και μάλιστα και με το νόμο


Ο,ΤΙ ΝΑ 'ΝΑΙ
18:43
16/11/2020
Γιατί οι κάτοικοι του Μιλάνου πρέπει να είναι πάντα χαμογελαστοί
5
loading

Το να είναι κανείς χαρούμενος και χαμογελαστός σε όλη του την ζωή θα λέγαμε ότι είναι άπιαστο όνειρο, τουλάχιστον για τους περισσότερους. Ποιος, όμως, δεν θα ήθελε να μπορεί να το πετύχει και να μην δυσανασχετεί, αγχώνεται, νευριάζει, στεναχωριέται με ό,τι συμβαίνει γύρω του και προσωπικά στην ζωή του; Ένα σενάριο, βέβαια, που με την νέα πραγματικότητα που διανύουμε φαίνεται περισσότερο ανέφικτο από ποτέ.

Από την άλλο, όσο «μαύρα» κι αν τα βλέπουμε όλα γύρω μας, ένα χαμόγελο πάντα μας φτιάχνει τη διάθεση, ενώ δεν είναι λίγες εκείνες οι φορές που αποτελεί και κίνητρο για να τα δούμε όλα από την θετική τους σκοπιά.

Αυτό που συμβαίνει, ωστόσο, στο Μιλάνο θα έλεγε κανείς ότι είναι από τα ανήκουστα, με έναν περίεργο νόμο να «επιβάλλει» στους κατοίκους της πόλης να είναι πάντα ευδιάθετοι και χαμογελαστοί. Μοναδική εξαίρεση όταν δίνουν το παρών σε κάποια κηδεία ή συνοδεύουν ή επισκέπτονται κάποιον συγγενή ή αγαπημένο πρόσωπο στο νοσοκομείο.

Όταν με το καλό, λοιπόν, οι συνθήκες το επιτρέψουν και ένα ταξίδι στο εξωτερικό συμπεριληφθεί στην ατζέντα σας μην ξεχάσετε να λάβετε υπόψη ότι σε αρκετές περιοχές ανά τον κόσμο υπάρχουν παράλογοι τρόποι -όπως το παράδειγμα της ιταλικής πόλης- παραβίασης του νόμου, που πιθανότητα δεν είχαν περάσει ποτέ από το μυαλό σας. Κάντε την σωστή έρευνα προηγουμένως για να μην βρεθείτε προ εκπλήξεως.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

5
σχόλια
 1. avatar Χαμογελο

  Γιά ένα Βιζαζίστ είναι ένας μικρός χαριτωμένος μορφασμός πού κάνει τά μάτια νά λάμπουν, τά χαρακτηριστικά τού προσώπου νά ανεβαίνουν, πού τσακίζει λίγο τή γωνία τών ματιών, εξακολουθώντας ανοδικές και χαρούμενες γραμμές, μισανοίγοντας τά χείλη και αφήνοντας νά φανεί η λάμψη τών δοντιών. Γιά ένα Ψυχολόγο είναι δείγμα τού χαρακτήρα, πού παραδίνει στό βλέμμα τού άλλου ένα ιδιαίτερο σήμα, γιατί τό χαμόγελο είναι τόσο προσωπικό όσο τά δακτυλικά αποτυπώματα.Νά ξέρεις νά χαμογελάς είναι δώρο, εξωτερικό σημάδι πλούτου. Αφού όπως λέγεται είναι καλύτερα νά σέ ζηλεύουν παρά νά σέ λυπούνται, χαμογελάτε όσο τό δυνατό συχνότερα. Γιά νά παρουσιάζεται ένα πρόσωπο χαρούμενο, ακόμη και σέ ακινησία, οι βιζαζίστ βρήκαν ορισμένα κόλπα πού συνίστανται στό νά σχεδιάζουν τά πεσμένα χαρακτηριστικά υψώνοντας τα πρός τήν αίσθηση τού χαμόγελου. Γιά τό στόμα επιτρέπει ένα ξεγέλασμα πού τού δίνει ακόμη και σέ ακινησία χαμογελαστή έκφραση. Χρειάζεται απλούστατα νά σχεδιάσετε τό κάτω χείλος μέχρι και τό σημείο πού ενώνονται ενώ τό σχεδίασμα στό πάνω χείλι θά σβήνει 1 χιλιοστό πρίν από αυτά τά σημεία.

 2. avatar Nv

  ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΕΙ ΜΙΛΑΝ ΙΝΤΕΡ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ; ΧΑ ΧΑ ΧΑ

 3. avatar καλά κρασά…τί πίνει ο συντάξας;;;

  έλεος δηλαδή...μη λέτε ό,τι να΄ναι...υπάρχει και κόσμος που τα πιστεύει...

  1. avatar κοροϊδοϊός

   εγώ το πιστεύω 101%, εδώ άλλοι πιστεύουν οτι πεθαίνουν οι υγιείς από κοροϊδοϊό

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει